HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Στέφανος Τσιτσιπάς για Πάουλα Μπαντόσα: «Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα ζουν τον έρωτά τους εδώ και μερικούς μήνες, καθώς από τη στιγμή που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους δεν σταματούν να δείχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το πόσο ερωτευμένοι είναι.

Το ζευγάρι έχει πραγματοποιήσει πολλά ταξίδια μαζί, ενώ μάλιστα ένας από τους προορισμούς που έχουν επισκεφθεί ήταν και η Ελλάδα όπου πέρασαν μερικές ημέρες των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Αυτή τη στιγμή ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Πάουλα Μπαντόσα βρίσκονται στη Νέα Υόρκη και φυσικά έχουν αναρτήσει αρκετά στιγμιότυπά τους από το μαγικό ταξίδι, στον κοινό λογαριασμό που διατηρούν μαζί στο Instagram με το όνομα “tsitsidosa”.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του σε γνωστό Αμερικανικό μέσο, ο Έλληνας τενίστας δεν έκρυψε τον έρωτά του για την Πάουλα Μπαντόσα δηλώνοντας ότι τον έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @tsitsidosa

«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24/7, κάτι που έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει κάποιον που με βοήθησε να εκτιμήσω τις πιο σημαντικές αξίες στην καθημερινή ζωή. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», αποκάλυψε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την σύντροφό του.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κλέλια Πανταζή: Αποκαλύπτει – «Λίγες μέρες μετά την είδηση της εγκυμοσύνης ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε αρκετά»

HerNews ka

Πέγκυ Σταθακοπούλου: Εξομολογείται την ηλικία της & απαντά στο αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις

Her News b

Η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κλειώ Αγγουράκη μιλά στο HerNews: «Δε θεωρώ πως οι γυναίκες χρειάζονται συμβουλές περισσότερο από τους άνδρες για το πως θα πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους»

Her News