HerNews.gr
Social News

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Η ανάρτησή της μετά το ξέσπασμα της Μαρίας Σάκκαρη – «Είμαστε μαζί σου!»

Η Μαρία Σάκκαρη μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό της από το Grand Slam ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένη με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Μετά την ήττα 2-0 από την Ισπανίδα Ρεμπέκα Μασάροβα, η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από τον πρώτο κιόλας γύρο του Grand Slam μετά το Roland Garros και το Wimbledon και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την άσχημη ψυχολογική κατάσταση της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας.

«Είναι επίπονο, ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες», δήλωσε ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει ένα διάλειμμα στη συνέχεια της χρονιάς ώστε να βάλει το μυαλό της σε μια σειρά.

 «Η νέα χρονιά μου ακούγεται κάτι πολύ μακρινό. Το θέμα είναι τι θα κάνω από εδώ και πέρα, από αύριο κιόλας. Το ενδεχόμενο να κάνω ένα διάλειμμα και να βάλω το μυαλό μου και τη σκέψη μου σε μια σειρά είναι ένα σενάριο. Το άλλο σενάριο είναι απλά να συνεχίσω και να προσπαθήσω για το καλύτερο φέτος. Να παίξω δύο τρία ακόμα τουρνουά και ό,τι γίνει.

Είναι πολύ φρέσκο αυτή τη στιγμή τι είναι το σωστό ή τι είναι αυτό που θέλω να κάνω, είναι και τα συναισθήματα τώρα του αγώνα. Υπάρχουν αυτά τα δύο σενάρια στο μυαλό μου και είναι πολύ απογοητευτικό. Νιώθω ότι έχω ντροπιάσει τον εαυτό μου, έχω ντροπιάσει τους ανθρώπους μου, ότι ντροπιάζω όλους τους Έλληνες», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι

Το μεσημέρι της Τρίτης 29/8 η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θέλησε να στηρίξει και δημόσια την Μαρία Σάκκαρη η οποία τα τελευταία χρόνια είναι σε σχέση με τον μεγαλύτερο γιό της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Η Μαρία είναι κορυφαία αθλήτρια και οι κορυφαίοι αθλητές έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια δύσκολη και αρνητική χρονιά. Όμως έχει και μια μεγάλη ψυχή και δυνατή καρδιά και με ακριβώς το ίδιο πάθος για το τένις θα σηκωθεί πιο δυνατή! Είμαστε μαζί σου! #loveyοumaria», έγραψε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

James Bond: Στην Ερμιονίδα τα γυρίσματα της νέας ταινίας!

Her News b

5 Tips για ενδιαφέρουσες φωτογραφίες εταιρικών events

Her News

Μαρία Σολωμού σε Γιώργο Λιάγκα: «Όταν δεν ασχολείσαι με αυτό που σχολιάζεις, λες άσχετα…»

Her News b