HerNews.gr
Διεθνή

Χιου Χένφερ: Η σύζυγός του Κρίσταλ περιγράφει τον γάμο της με τον ιδρυτή του Playboy – «Πήρε τόσο πολύ Βιάγκρα που κουφάθηκε»

Η χήρα του Χιου Χέφνερ, Κρίσταλ Χέφνερ , είπε ότι ο ιδρυτής του Playboy πέθανε «ακριβώς στην ώρα του» πριν ξεκινήσει το κίνημα #MeToo, καθώς αποκάλυψε μια σειρά από λεπτομέρειες σχετικά με τον γάμο τους.

Η Κρίσταλ, ήταν ένα κουνελάκι του Playboy που ζούσε στη διάσημη έπαυλη του Χιου. Έβγαιναν ραντεβού για πέντε χρόνια και ήταν παντρεμένοι για άλλα πέντε χρόνια μέχρι το θάνατό του.

Στα προσεχή απομνημονεύματά της, Only Say Good Things , η Κρίσταλ γράφει για τα τελευταία χρόνια του Χιου πριν πεθάνει στις 27 Σεπτεμβρίου 2017 – έναν μήνα πριν ξεκινήσει το κίνημα #MeToo.<p>Ο Hugh Hefner (L) και το μοντέλο Crystal Hefner παρευρίσκονται στο ετήσιο Halloween Party, που διοργανώνεται από το Playboy και τον Hugh Hefner, στο Playboy Mansion στις 24 Οκτωβρίου 2015 </p>

Τα απομνημονεύματα της Κρίσταλ περιέχουν λεπτομέρειες για τους κανόνες που της έθεσε ο Χέφνερ, συμπεριλαμβανομένου του χρώματος που μπορούσε να βάψει τα νύχια της και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 81. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Χέφνερ επέτρεπε στην Κρίσταλ να φοράει μόνο «ροζ, παλ και διάφανο» βερνίκι νυχιών και «την χτυπούσε απαλά στο κεφάλι» για να της υπενθυμίσει να βάψει τα μαλλιά της ξανθιά όταν άρχισαν να φαίνονται οι ρίζες της.

Ισχυρίστηκε ότι της επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας στις 6 το απόγευμα, ώστε να είναι στο σπίτι για να μοιραστεί το δείπνο του με «κοτόσουπα με τυρί κρέμα και κράκερ» και αναμενόταν να συμμετάσχει σε ομαδικό σεξ, το οποίο περιέγραψε ως «ντροπιαστικό».

<p>Η Crystal Hefner παρευρίσκεται στην πρεμιέρα του "My Truth: The Rape Of Two Coreys" στο Directors Guild Of America στις 09 Μαρτίου 2020</p>

H Κρίσταλ ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Χέφνερ πήρε τόσο πολύ Viagra που κουφάθηκε στο ένα αυτί, κάτι που είναι μια αναγνωρισμένη παρενέργεια του φαρμάκου για τη στυτική δυσλειτουργία.

Αναλογιζόμενη το πόσο νέα ήταν όταν γνώρισε τον Χένφερ, η Κρίσταλ είπε: «Τις προάλλες βρήκα μια φωτογραφία μου μαζί του στην αρχή. Είναι τόσο λυπηρό. [μοιάζω] σαν μωρό. Κοιτάζω πίσω και λυπάμαι για αυτό το κορίτσι».

«Θα ήταν αυτή η στιγμή του Μάγου του Οζ όπου η φαντασία ξεθωριάζει, τραβάτε την αυλαία και βλέπετε την πραγματικότητα. Αλλά αυτός που έχει τα χρήματα φτιάχνει τους κανόνες, σωστά;».

Hugh Hefner's Widow Says She Was 'Exploited' Living in Playboy Mansion

Η Κρίσταλ περιέγραψε τον γάμο της με τον Χέφνερ ως «σύνδρομο της Στοκχόλμης». «Υπήρχε ένα μέρος του εαυτού μου που πάντα πίστευε ότι αν αυτή ήταν πραγματική αγάπη, δεν θα υπήρχαν άλλες γυναίκες στην κρεβατοκάμαρα», είπε. «Συμφιλιώθηκα με αυτό προσπαθώντας να πιστέψω ότι ο Χεφ με αγαπούσε όσο καλύτερα μπορούσε».

Πέρυσι, ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο Secrets of Playboy εξέθεσε πολλαπλούς ισχυρισμούς για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατά του Χένφερ από πρώην κουνελάκια του Playboy.

Οι ισχυρισμοί που προέκυψαν στο ντοκιμαντέρ περιελάμβαναν ότι ο Χέφνερ κραρούσε ένα «βουνό από revenge porn» για να εμποδίσει τις γυναίκες να εγκαταλείψουν την έπαυλη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Halle Bailey: Ο σύντροφός της αποκαλύπτει ότι η εγκυμοσύνη της «απλώς συνέβη»

HerNews ka

Αποκαλύφθηκε η πιο σέξι γλώσσα του κόσμου και είσαι τυχερός άμα την γνωρίζεις

HerNews ka

Πώς τα σχόλια στο YouTube γίνονται το νέο εργαλείο για crypto-απατεώνες

Her News