HerNews.gr
Μόδα

Διαλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας

Διαλέξτε τα κοσμήματα που σας ταιριάζουν με βάση τον τύπο της επιδερμίδας σας;

Η επιλογή μεταξύ χρυσών και ασημένιων κοσμημάτων συνήθως εξαρτάται από τον τόνο του δέρματός σας, σύμφωνα με το χρωματικό του υπόβαθρο. Το χρώμα των κοσμημάτων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά το πώς αναδεικνύεται το δέρμα σας και πώς αρμόζει στο συνολικό στυλ σας.

Για να αποφασίσετε ποιο είδος κοσμημάτων σας ταιριάζει καλύτερα, μπορείτε να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας (undertone). Όπως αναφέρατε, τα undertones χωρίζονται σε ψυχρό, ουδέτερο και θερμό.

  1. Ψυχρό undertone: Εάν οι φλέβες στον καρπό σας είναι μπλε και ο τόνος του δέρματός σας έχει μια απαλή ροζ απόχρωση, τότε σας ταιριάζουν περισσότερο τα ασημένια κοσμήματα. Το ασημένιο συνδυάζεται ευχάριστα με το δροσερό τόνο του δέρματος σας.
  2. Θερμό undertone: Εάν οι φλέβες στον καρπό σας είναι πράσινες και ο τόνος του δέρματός σας έχει υποκίτρινη απόχρωση, τότε τα χρυσά κοσμήματα μπορεί να σας ταιριάζουν καλύτερα. Το χρυσό συνδυάζεται πολύ ωραία με το ζεστό χρώμα του δέρματός σας.
  3. Ουδέτερο undertone: Εάν οι φλέβες στον καρπό σας έχουν και τα δύο χρώματα (μπλε και πράσινο) ή αν δυσκολεύεστε να καθορίσετε κάποιο συγκεκριμένο από τα παραπάνω, τότε μπορείτε να επιλέξετε κοσμήματα μεταξύ ασημένιων και χρυσών, ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο και τον τρόπο που ταιριάζουν με το υπόλοιπο στιλ σας.

Βέβαια, η προτίμηση για χρυσά ή ασημένια κοσμήματα είναι και προσωπική επιλογή και στυλιστικό θέμα. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορείτε να συνδυάσετε και τα δύο είδη κοσμημάτων, δημιουργώντας ένα μοντέρνο και προσωπικό look.

Tι χρώματα κοσμήματα ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας;

Εκτός από τον τόνο του δέρματος, μπορείτε επίσης να λάβετε υπόψη το χρώμα των μαλλιών σας και τη γενική παλέτα χρωμάτων που σας ταιριάζει καλύτερα. Οι χρωματικοί συνδυασμοί μπορούν να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Must have κοσμήματα που χρειάζεται κάθε γυναίκα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Longchamp: Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 αποτυπώνει μια θηλυκότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση

Her News

Shakira: Φόρεσε φόρεμα Ελληνίδας σχεδιάστριας στο νέο της βίντεο κλιπ!

HerNewskl

Tips για να διαλέξεις το κατάλληλο μπικίνι για σένα

Her News