HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Θέλει να μιλήσει με τη «σύζυγο» του Kanye West ώστε να την προειδοποιήσει

Kim Kardashian

Η Kim Kardashian σκέφτεται να επικοινωνήσει με τη «σύζυγο» του Kanye West, Bianca Censori για να την προειδοποιήσει ότι θα γίνει η «μαριονέτα» του ράπερ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Η 42χρονη σταρ του ριάλιτι, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Kanye West από το 2014 έως το 2022, πιστεύεται ότι νιώθει «απελπιστικά αμήχανα» για την πρόσφατη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της δημοσίως.Τα δύο που γυρίζουν το κεφάλι «παντρεύτηκαν» σε μια μη νομικά δεσμευτική γαμήλια τελετή τον Ιανουάριο.

Τώρα, φέρεται να θέλει να προειδοποιήσει αυστηρά τη νέα σύντροφο του ράπερ.

«Η Kim παρακολουθεί την κατάσταση με τον Kanye και την Bianca με ανοιχτό το στόμα και δεν μπορεί να πιστέψει πόσο θυμίζει πώς ήταν μαζί της ο Kanye», είπε μια πηγή στο περιοδικό  Closer.

«Λέει ότι μπορεί να δει την Bianca να (διαμορφώνεται) στο ιδανικό του Kanye για την τέλεια γυναίκα», συνέχισε. «Πιστεύει ότι είναι ανησυχητικό που ο Kanye δεν πήρε το μάθημά του και ότι θεωρεί ότι είναι εντάξει να συμπεριφέρεται στους ανθρώπους έτσι».

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Kim είναι «τρομοκρατημένη» από τη σχέση του West με τη Bianca καθώς «αυτό ακριβώς της συνέβη».

«Κατά τη γνώμη της Kim, όλη η φήμη ή η έκθεση στον κόσμο δεν αξίζει να είσαι η μαριονέτα κάποιου άλλου», πρόσθεσε η πηγή. «Αισθάνεται ότι το οφείλει στην Bianca να προσπαθήσει να ανοίξει τα μάτια της και να της μιλήσει με νόημα πριν να είναι πολύ αργά».

Ο μουσικός και η Bianca Censori «παντρεύτηκαν» μόλις δύο μήνες μετά την  οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kardashian.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kate Winslet: Ο ιδιαίτερος λόγος που κρατά το Όσκαρ της στο… μπάνιο

HerNews ka

Tyga – Avril Lavigne: Επιβεβαιώνουν τη σχέση τους με ένα τρυφερό φιλί

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Υποψήφιος στα «Πρόσωπα της Χρονιάς» του Time ο μονάρχης-Ποιους «ανταγωνίζεται»

HerNews ka