HerNews.gr
Διεθνή

Kate Winslet: Ο ιδιαίτερος λόγος που κρατά το Όσκαρ της στο… μπάνιο

Η Natalie Portman μπορεί να μην έχει ιδέα πού βρίσκεται το Όσκαρ της, αλλά η Kate Winslet, η οποία κέρδισε το 2009 για τον ρόλο της στο The Reader , ξέρει ακριβώς πού να βρει το δικό της.

Σε πρόσφατη συνέντευξη στο WSJ. Magazine, προωθώντας τον ρόλο της στην επερχόμενη ταινία Steve Jobs , η Kate Winslet αποκάλυψε ότι κρατά το αγαπημένο της Όσκαρ στο μπάνιο της. Γιατί; Γιατί θέλει να δώσει στους καλεσμένους της την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ομιλίες των Όσκαρ μπροστά στον καθρέφτη.

Kate Winslet Keeps Her Oscar in the Bathroom

«Το όλο θέμα είναι να το σηκώσουν όλοι και να πούνε, “Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιο μου και τον μπαμπά μου”—και μπορείτε πάντα να καταλάβετε πότε κάποιος το έκανε, γιατί είναι εκεί μέσα λίγο περισσότερο μετά το πλύσιμο των χεριών», είπε η Winslet «Θα βγουν με ελαφρώς ροζ μάγουλα. Είναι υστερικό».

Στη συνέντευξη, η Winslet είπε επίσης ότι δεν θεωρεί τον εαυτό της «αστέρι του κινηματογράφου» και ότι η φράση την κάνει να νιώθει άβολα. «Πάντα ένιωθα τόσο άβολα με αυτό. Απλώς δεν αισθάνομαι σαν ένα, και ούτε ζω έτσι — όχι όπως φαντάζομαι να ζει μια σωστή σταρ του κινηματογράφου».

Η Winslet δεν αποκάλυψε πού σκοπεύει να κρατήσει το επόμενο Όσκαρ της αν κερδίσει για τον Steve Jobs.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μάθιου Πέρι: Η πρώην κοπέλα του ζητά έρευνα από τους γιατρούς του ηθοποιού μετά την αποκάλυψη της κεταμίνης

HerNews ka

Kate Moss: “Έβγαλα το μπλουζάκι μου. Ημουν πολύ ντροπαλή τότε για το σώμα μου”

HerNewskl

Μαλάνγκα Τζαμπέρι: Το μοντέλο απο το Ιράν έστειλε ισχυρό πολιτικό μήνυμα στις Κάννες φορώντας φόρεμα με θηλιά στο λαιμό

Her News