HerNews.gr
Διεθνή

Σελίν Ντιόν: Προσεύχεται για ένα θαύμα – «Κάνει ό,τι μπορεί για να αναρρώσει» αποκαλύπτει η αδερφή της

Η Σελίν Ντιόν «κάνει ό,τι μπορεί» καθώς συνεχίζει να παλεύει με το σύνδρομο  του δύσκαμπτου ατόμου , σύμφωνα με την αδερφή της τραγουδίστριας.

Μιλώντας στο HELLO! του Καναδά , η Κλοντέτ Ντιόν είπε ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά αυτή και η οικογένειά της για να βοηθήσουν την «ισχυρή» αδερφή της και «να ανακουφίσουν τον πόνο της».

«Κάνει τα πάντα για να συνέλθει», είπε στο περιοδικό. «Είναι μια δυνατή γυναίκα».Η Σελίν Ντιόν «κάνει ό,τι μπορεί», καθώς συνεχίζει να παλεύει για τη διάγνωση του συνδρόμου του ανίατου δύσκαμπτου ατόμου, σύμφωνα με την αδερφή του τραγουδιστή.

«Είναι μια ασθένεια για την οποία γνωρίζουμε τόσο λίγα», συνέχισε η Κλοντέτ. «Υπάρχουν σπασμοί — είναι αδύνατο να ελεγχθούν. Ξέρετε ποιοι άνθρωποι συχνά πηδάνε τη νύχτα λόγω κράμπας στο πόδι ή στη γάμπα; Είναι κάπως έτσι, αλλά σε όλους τους μυς».

«Υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να τη στηρίξουμε, για να ανακουφίσουμε τον πόνο της», μοιράστηκε, προσθέτοντας ότι «προσευχόμαστε ότι οι ερευνητές θα βρουν μια θεραπεία για αυτήν την απαίσια ασθένεια».

Το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου είναι μια «σπάνια, προοδευτική νευρολογική διαταραχή» που μπορεί να προκαλέσει δύσκαμπτους μύες στον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Επηρεάζει περίπου έναν στους εκατομμύριο ανθρώπους.

Η αδερφή τους Λίντα και ο σύζυγός της από τότε μετακόμισαν στο σπίτι της Σελίν στο Λας Βέγκας  για να την προσέχουν και να είναι στο πλευρό της.

Τον περασμένο μήνα, η Κλοντέτ αποκάλυψε ότι παρά τη συνεργασία με «τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα», η Σελίν Ντιόν έχει δει μικρή βελτίωση στην υγεία της.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά η ελπίδα είναι σημαντική», είπε στο Le Journal de Montreal.

Η Σελίν αποκάλυψε τη διάγνωσή της τον Δεκέμβριο του 2022, κάτι που την ανάγκασε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της Courage.

 

Η νικήτρια Grammy έχει δει μικρή βελτίωση στην υγεία της από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της.

«Λυπάμαι πολύ που σας απογοητεύω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τη δύναμή μου, αλλά η περιοδεία μπορεί να είναι πολύ δύσκολη ακόμα και όταν είσαι 100%», έγραψε  τότε μέσω Instagram.

«Δεν είναι δίκαιο να συνεχίζεις να αναβάλλεις τις παραστάσεις, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να ακυρώσουμε τα πάντα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να επιστρέψω ξανά στη σκηνή», συνέχισε.

«Θέλω να ξέρετε όλοι, δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τζόνι Ντεπ: Επιστρέφει στους Πειρατές της Καραϊβικής μετά από πέντε χρόνια

HerNews ka

Lindsay Lohan: Δεν πιέζει το σώμα της να “ανακάμψει” μετά τη γέννηση του παιδιού της

HerNews ka

Βασιλιάς Κάρολος: Ειδικές ξεναγήσεις μόνο με κάλτσες στο σημείο που θα γίνει η στέψη του

HerNews ka