HerNews.gr
Διεθνή

50 Cent: Ακολουθεί τα χνάρια της Cardi B – Πέταξε και εκείνος μικρόφωνο σε κεφάλι θαυμαστή

Ο 50 Cent ενδέχεται να αντιμετωπίσει σοβαρά νομικά προβλήματα αφού πέταξε μικρόφωνο στο κεφάλι ενός θεατή σε συναυλία στο Cryto.com Arena στο Λος Άντζελες στις 30 Αυγούστου.

Τα βίντεο της διαμάχης άρχισαν να εμφανίζονται αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας και απεικόνιζαν τον 50 Cent εκτός εαυτού να εκσφενδονίζει το μικρόφωνό του στο πλήθος όχι μία, αλλά δύο φορές.

Ο ράπερ φέρεται να στενοχωρήθηκε επειδή τα μικρόφωνα δεν λειτουργούσαν και πέταξε το πρώτο με λίγη δύναμη, αλλά μόλις το δεύτερο μικρόφωνο απέτυχε, το εκτόξευσε στο κοινό με ενισχυμένη ενέργεια.

Οι εικόνες του φερόμενου ως τραυματία έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο υποστηρίζοντας ότι το θύμα είναι η παρουσιάστρια του Power 106 Bryhana Monegain. 

Αυτές οι φωτογραφίες δείχνουν τη Monegain ματωμένη με μια ανοιχτή πληγή στο μέτωπό της.

«Ας είμαστε πολύ σαφείς, όπως είπα στο LAPD σήμερα το απόγευμα, ο πελάτης μου ο Curtis δεν θα χτυπούσε ποτέ κανέναν σκόπιμα με ένα μικρόφωνο. Όποιος λέει κάτι διαφορετικό δεν έχει όλα τα δεδομένα και είναι παραπληροφορημένος», δήλωσε ο δικηγόρος του.

O 50 Cent φαίνεται ότι ακολουθεί τα βήματα της Cardi B, η οποία έριξε επίσης ένα μικρόφωνο στο πλήθος, ξεκινώντας μια βραχύβια δικαστική μάχη μεταξύ αυτής και του θύματος.

Σε εκείνη την περίπτωση, ωστόσο, ανταπέδωσε έναν θαυμαστή που της πέταξε ένα ποτό στη σκηνή, αλλά η ράπερ κατέληξε να χτυπήσει ένα άλλο άτομο κοντά. Αυτό το άτομο υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία την επόμενη μέρα και η Cardi απαλλάχθηκε τις επόμενες ημέρες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Σε 5 εβδομάδες από σήμερα η μεγάλη της επιστροφή στη σκηνή του Super Bowl!

HerNews ka

Sinead O’Connor: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια σε ηλικία 56 ετών

HerNews ka

Dua Lipa – Callum Turner: Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού

HerNews ka