HerNews.gr
Beauty

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

Naomi Campbell

Η Naomi Campbell συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε iconic καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας, αποδεικνύοντας ότι παραμένει ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών.

Naomi Campbell

Στην πιο πρόσφατη φωτογράφισή της για τον οίκο Alexander McQueen, η Naomi ήταν απλά εκθαμβωτική. Κέντρο προσοχής ήταν τα κυματιστά μαλλιά της, τα οποία δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εμφάνιση που μας θύμισε μια βασίλισσα της disco, προσφέροντάς μας έμπνευση για το επόμενο χτένισμά μας.

Naomi Campbell: Το iconic χτένισμα της στη φωτογράφιση του οίκου Alexander McQueen

Στη φωτογράφιση, η Naomi φορούσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα με cut-outs και μεταλλική υφή, και το μακιγιάζ της είχε λάμψη, κυρίως στο κινητό βλέφαρο. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά της εμφάνισής της ήταν τα σαρκώδη χείλη και τα έντονα ζυγωματικά της.

Τα μαλλιά της, με αυτές τις πλούσιες και λεπτές μπούκλες, μας φέρνουν στο μυαλό τις χρυσές εποχές του Studio 54, με μια μοντέρνα πινελιά που το καθιστά κατάλληλο για τις τάσεις της σημερινής εποχής. Αυτό το χτένισμα είναι έντονο, θηλυκό και ιδιαίτερο και μπορεί εύκολα να αποτελέσει έμπνευση για όσες θέλουν να το δοκιμάσουν.

Για να το επιτύχετε, χρειάζεστε ένα λεπτό ψαλίδι για μπούκλες και αρκετή υπομονή. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τούφες και τυλίξτε μικρές ποσότητες μαλλιών γύρω από το ψαλίδι, πάντα κυλινδρώνοντας προς τα έξω. Αν θέλετε επιπλέον όγκο, βούρτσιστε τα μαλλιά με τα δάχτυλα ή μια βούρτσα.

Naomi Campbell

Naomi Campbell: Η πρώτη ματιά στη συνεργασία της με το “Pretty Little Thing”

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bathleisure: Το καλύτερο beauty δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας την ημέρα των Χριστουγέννων

HerNewskl

Χείλη που εντυπωσιάζουν: Οδηγός για σωστή εφαρμογή του κραγιόν

Her News

Selena Gomez: Δημιούργησε την πιο ρομαντική τάση στο ανοιξιάτικο μανικιούρ

HerNewskl