HerNews.gr
Beauty

Χείλη που εντυπωσιάζουν: Οδηγός για σωστή εφαρμογή του κραγιόν

Η σωστή εφαρμογή του κραγιόν μπορεί να μεταμορφώσει το λουκ μας και να προσθέσει μια νότα πολυτέλειας στο μακιγιάζ μας. Ωστόσο, η τέχνη αυτή απαιτεί λίγη προσοχή και μερικά μυστικά. Εάν θέλετε να επιτύχετε ένα άψογο αποτέλεσμα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές.

Ενυδάτωση των Χειλιών:

Η πρώτη και σημαντικότερη συμβουλή είναι να ενυδατώσετε καλά τα χείλη σας. Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό lip balm πριν από την εφαρμογή του κραγιόν για ένα ομαλό και μαλακό αποτέλεσμα.

Περίγραμμα με μολύβι:

Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών  για να περιγράψετε τα χείλη σας προτού εφαρμόσετε το κραγιόν. Αυτό δίνει ορισμό και μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή του “μουτζουρωμένου” αποτελέσματος.

Εφαρμογή με Πινέλο:

Για πιο ακριβή εφαρμογή, χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο. Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών προς την άκρη, ακολουθώντας τη φυσική γραμμή.

Στερέωση με Πούδρα:

Για μεγαλύτερη διάρκεια, στερεώστε το κραγιόν με μια ελαφριά στρώση πούδρας.

Για περισσότερο όγκο:

Για περισσότερη όγκο, εφαρμόστε ένα λίγο κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σας, ιδίως αν έχετε επιλέξει ένα λαμπερό ή μεταλλικό χρώμα. Αυτό δημιουργεί ένα εντυπωσιακό εφέ φωτεινότητας.

Απλώστε με τα Δάχτυλα:

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, εξομαλύνετε το κραγιόν με τα δάχτυλα σας μετά την εφαρμογή. Αυτό δίνει ένα φυσικό, “δεμένο” αποτέλεσμα.

Το Κραγιόν ως Blush:

Αν το χρώμα του κραγιόν σας ταιριάζει, δοκιμάστε να το χρησιμοποιήσετε και ως ρουζ. Εφαρμόστε ελαφριά ποσότητα στα ζυγωματικά για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ.

Πειραματισμός με Χρώματα:

Μην φοβάστε να πειραματιστείτε με διάφορα χρώματα. Επιλέξτε ένα πιο έντονο χρώμα για μια επίσημη εμφάνιση ή ένα nude για καθημερινή χρήση.

Σωστό ντεμακιγιάζ:

Όταν έρθει η ώρα να αφαιρέσετε το μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό ντεμακιγιάζ που είναι απαλό για τα χείλη, για να διατηρήσετε την υγεία τους.

Απολαύστε τη διαδικασία του να δημιουργείτε εντυπωσιακές εμφανίσεις και να αναδεικνύετε το στυλ σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κοντά μαλλιά: Oι τάσεις που θα κυριαρχήσουν φέτος το φθινόπωρο

Her News

Body slugging: Η τάση που υπόσχεσαι απαλό δέρμα το φθινόπωρο

HerNewskl

Η Rihanna δοκίμασε rasta braids στα μαλλιά της!

HerNewskl