HerNews.gr
Ταξίδια

Sky Cruise Hotel: Το ιπτάμενο πολυτελές ξενοδοχείο που θα βρίσκεται μόνιμα στον αέρα

Το  Sky Cruise Hotel είναι ένα ιπτάμενο πολυτελές ξενοδοχείο για 5.000 επιβάτες. Υπόσχεται θέα 360 μοιρών στον ουρανό. Μέσα σε αυτό το μοναδικό ξενοδοχείο υπάρχει κατάστρωμα ψυχαγωγίας, εμπορικό κέντρο, αθλητικό κέντρο, εστιατόρια και μπαρ. Οι τυχεροί επιβάτες θα βρουν επίσης παιδική χαρά, κινηματογράφο, αίθουσα γάμου και συσκέψεων.Οι διαφορετικοί όροφοι συνδέονται μέσω εξωτερικών ανελκυστήρων που εκτείνονται έξω από το σώμα του αεροσκάφους και, υποθέτουμε, προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ουρανό.

Sky Cruise Hotel

Αν και δεν υπάρχουν πιλότοι για να διευθύνουν το αερομεταφερόμενο ξενοδοχείο, θα υπάρχει άφθονο προσωπικό που θα φροντίζει τους επισκέπτες. Επίσης  το Sky Cruise δεν θα ενοχληθεί από τις ατμοσφαιρικές αναταράξεις, καθώς τα συστήματά του με τεχνητή νοημοσύνη θα ανίχνευαν τυχόν αναταράξεις στο περιβάλλον και θα έστελναν δονήσεις για να εξισορροπήσουν τη μετατόπιση στον αέρα.

Τροφοδοτούμενο από 20 πυρηνικούς κινητήρες πρόωσης, το πλήρως αυτόνομο Sky Cruise δεν χρειάζεται να προσγειωθεί στη γη και θα παραμείνει στον αέρα για πάντα. Πώς θα φτάσετε λοιπόν στο ξενοδοχείο; Πετώντας σε αυτό, φυσικά. Όπως ακριβώς λειτουργεί μια μεγάλη θαλάσσια κρουαζιέρα, θα πρέπει να κάνετε μικρότερες πτήσεις για να φτάσετε στο ξενοδοχείο για να επιβιβαστείτε.

Είναι όμως εφικτό ένα γιγάντιο, αεροπορικό ξενοδοχείο που δεν θα προσγειωθεί ποτέ; Οι κατασκευαστές είναι αισιόδοξοι ότι είναι το «μέλλον των ταξιδιών», με πολλούς ανθρώπους να το βαφτίζουν ως «νέος Τιτανικός», που θα μπορούσε να σημαίνει και κακό και καλό, ανάλογα με το αν μιλάνε για το μεγάλο πλοίο ή για το καταστροφικό του τέλος.

Το Sky Cruise παρουσιάζει τόσο φωτεινό, όσο και σκοτεινό όραμα για το μέλλον. Σίγουρα θα επέφερε μια επανάσταση στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Αν και φαίνεται ότι θα είναι προσβάσιμο μόνο στους πλούσιους. Πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός τέτοιου ενεργειακού έργου, μαζί με τις καταστροφικές συνέπειες, αν καταρρεύσει.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όλα όσα πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας πριν φύγετε ταξίδι

HerNews ka

Αυτή η χώρα έχει το πιο ισχυρό διαβατήριο στον κόσμο

Her News

Βρήκαμε τα πιο φθηνά νησιά! Ανάμεσα τους και ένα Ελληνικό

Her News b