HerNews.gr
Μόδα

Pyjama shorts: Η νέα τάση που τόσο καιρό περιμέναμε!

Ολόκληρη η εξέλιξη της νέας τάσης pyjama shorts ουσιαστικά ξεκίνησε  πριν από μερικά χρόνια με τα σετ πιτζάμας, αλλά τα περισσότερα από αυτά ήταν σαν πραγματικές πιτζάμες, κυρίως από σατέν ύφασμα. Πολλές φορές ήταν πράγματι δυσκολία να διακρίνεις αν πρόκειται για ρούχα ύπνου.

Αυτό που έκαναν τα fashion girls ήταν να συνδυάζουν αυτά τα σετ με πέδιλα, γόβες και ψηλοτάκουνα mules, κάνοντας τη μόδα τους. Και όπως περιμέναμε, έτσι και βρέθηκε στο προσκήνιο.

pyjama shorts

Αν πάμε στο σήμερα, που το άνετο, αλλά και σικ στυλ είναι πολύ δημοφιλές, τα σετ πιτζάμας έχουν αλλάξει και πάλι την εμφάνισή τους. Είναι κατασκευασμένα από λινό ή βαμβακερό ύφασμα, με κάθετες ρίγες και ανοιχτά χρώματα. Μοιάζουν ακριβώς με τις παλιές ελαφριές πιτζάμες που δεν θέλεις να αποβάλεις.

Και δεν χρειάζεται να τις αποβάλεις, μπορείς απλά να τις βάλεις στη βαλίτσα των διακοπών σου και να τις φορέσεις στην παραλία. Γιατί τα πιτζαμοσορτσάκια, δηλαδή αυτά τα βαμβακερά σορτσάκια σε στιλ πιτζάμας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι ριγέ, μπορεί να είναι και μονόχρωμα.

Pyjama shorts: Η νέα τάση που τόσο καιρό περιμέναμε!

Είναι φτιαγμένα από βαμβακερό ή λινό ύφασμα, ιδανικά για τη ζέστη, δεν πολυκολλάνε πάνω σου και είναι τόσο στυλάτα που ταιριάζουν ακόμα και με σαγιονάρες. 

pyjama shorts

Στο Instagram, μπορείς πράγματι να βρεις άπειρη έμπνευση για το στυλ σου, και τα πιτζαμοσορτσάκια είναι ένα από τα αγαπημένα καλοκαιρινά κομμάτια πολλών κοριτσιών. Τα βλέπεις παντού, από τις πόλεις με sneakers, σανδάλια ή ballet flats, μέχρι τις παραλίες τους όπου συνδυάζονται με ανάλαφρα κοριτσίστικα τοπ, τοίχους με φοντούς τη θάλασσα, και χαλαρή αύρα διακοπών. Είναι ένα ρούχο που προσφέρει άνεση και στυλ, και αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα hot trends στον χώρο της μόδας.

Kylie Jenner: Φόρεσε τρεις κορσέδες και δημιούργησε μια νέα τάση!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η Rihanna είναι έγκυος για δεύτερη φορά: Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά outfit που φόρεσε στην εγκυμοσύνη της!

HerNews ka

Oversized Bags: Η νέα τάση για την άνοιξη του 2023

HerNewskl

Δανάη Μπάρκα: Φόρεσε το φόρεμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότοτυπο “μήλο”

HerNewskl