HerNews.gr
Σχέσεις

Όσα δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν άντρα

Υπάρχουν μερικά πράγματα που καλό είναι να μην τα πείτε ποτέ σε έναν άντρα. Πίσω από την απόμακρη εξωτερική τους εμφάνιση, οι άντρες έχουν πραγματικά συναισθήματα που μπορεί να πληγωθούν από με λόγια. 

Εάν εκτιμάτε τη σχέση σας και θέλετε να αποφύγετε έναν εκρηκτικό καυγά για το τίποτα, διαβάστε παρακάτω όσα δεν πρέπει ποτέ να πείτε σε έναν άντρα.

«Συμβαίνει σε όλους»

Αν βρίσκεστε στην κρίσιμη στιγμή στην κρεβατοκάμαρα και δεν εξελίσσεται η κατάσταση όπως περιμένατε, μην κάνετε το λάθος να πείτε την κλασσική φράση ότι “συμβαίνει σε όλους”.

Η κατάσταση είναι αρκετά άβολη και το να του δώσετε να καταλάβει ότι και σε άλλους άντρες έχει συμβεί το ίδιο δεν πρόκειται να τον κάνει να νιώσει καλύτερα. Πιστέψτε μας, το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται αυτή τη στιγμή είναι να σκεφτεί τις ερωτικές στιγμές σας με έναν άλλον άντρα.

Ανακατευθύνετε την προσοχή του με το να είστε οικείες με άλλους τρόπους και ποιος ξέρει, απλώς μπορεί να σας εκπλήξει.

«Ξέρεις να αλλάζεις λάστιχο»;

Κάθε άντρας ξέρει πώς να αλλάξει ένα λάστιχο αυτοκινήτου. Κι ένας άντρας που δεν ξέρει δεν θα παραδεχτεί ποτέ την άγνοιά του, ακόμα κι αν το μέτωπό του είναι λουσμένο στον ιδρώτα και τα χέρια του είναι μαύρα από τη σκόνη.

Δικαίως ή αδίκως, το να αμφισβητήσει κανείς την ικανότητά του να αλλάξει ένα λάστιχο σημαίνει ότι αμφισβητεί τον ίδιο τον ανδρισμό του. Όταν ακούσει αυτά τα λόγια, θα σκεφτεί ότι τον βλέπετε λιγότερο “άντρα”. Αντί να απογοητευτείτε και να μείνετε άπραγες, προσφερθείτε να δώσετε ένα χέρι. Μάλλον θα το αρνηθεί, αλλά είναι καλύτερο από το να αμφισβητήσετε την αρρενωπότητά του.

«Ο πρώην μου ήταν…»

Λοιπόν, είναι κάπως προφανές, γιατί δεν πρέπει ποτέ να το πείτε αυτό. Το μόνο πράγμα που οι άντρες μισούν περισσότερο είναι να τους συγκρίνετε με έναν πρώην.

Το θέμα των πρώην είναι συνήθως άβολο και για τους δύο συντρόφους σε μια σχέση. Είναι λογικό να γνωρίζετε τα βασικά για το παρελθόν, αλλά μια σύγκριση, είναι πάντα περιττή.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4 λόγοι για να μην δώσεις δεύτερη ευκαιρία στον πρώην σου

Her News b

Πόσο μπορούν να βλάψουν τις προσωπικές σχέσεις τα social media; Ο ψυχολόγος Πάνος Πλουμίδης μας εξηγεί

HerNews ka

Σχέσεις με διαφορά ηλικίας: Θα πετύχει;

Her News