HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μιχαλάκη: «Ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Όταν περιμένεις την κατάλληλη στιγμή μπορεί να μη γίνει ποτέ»

Η Δανάη Μιχαλάκη έκανε “ποδαρικό” στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” το πρωί της Δευτέρας 4/9 καθώς ήταν η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής.

Μάλιστα η ηθοποιός όπου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά της ΕΡΤ “Παραλία” βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της, καθώς όπως η ίδια ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

«Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!» είχε γράψει στην ανάρτησή της η Δανάη Μιχαλάκη.

Στο κομμάτι της μητρότητας αναφέρθηκε και στην εκπομπή της ΕΡΤ όπου αποκάλυψε το πως μεγάλωσε η ίδια αλλά και το πως θα ήθελε να μεγαλώσει το δικό της παιδί, τονίζοντας πως δεν την ενδιαφέρει η καριέρα.

«Μεγαλώσαμε στη Σύρο με τον αδερφό μου γιατί οι γονείς μας θέλανε να έχουμε μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Ήταν τεράστια θυσία και για τους δυο γονείς αυτό… Μπορεί να το έκανα κι εγώ, δε το αποκλείω. Δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει με τον Γιώργο αλλά θα ήθελα κι εγώ το παιδί μου να μεγαλώσει με μια μεγαλύτερη ασφάλεια από ότι εδώ στην Αθήνα», αποκάλυψε αρχικά η Δανάη Μιχαλάκη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι: «Δε με απασχολεί καθόλου το θέμα καριέρας. Όταν κάτι το καθυστερούμε και το αναβάλλουμε και περιμένεις τη σωστή στιγμή, μπορεί να μη γίνει και ποτέ. Εγώ ήμουν πολύ έτοιμη για την εγκυμοσύνη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι το μετά».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη για Βαλάντη: ” Μου είχε δώσει να καταλάβω ότι είχε αισθητική. Δεν το βλέπω”

HerNewskl

Ρία Τσοχαντάρη: Η νέα προσθήκη στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου

HerNews ka

Άδωνις Γεωργιάδης: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο πίσω από το viral βίντεο στο TikTok με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

HerNews ka