HerNews.gr
Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Εγκλωβισμένοι 30 παραθεριστές σε ξενοδοχείο στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου

«Παναγιά μου, βοήθεια. Πού θα πάμε; Η στάθμη ανεβαίνει» ακούγεται να λέει η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου στο συγκλονιστικό βίντεο που έδειξε το LIVE NEWS.

Στο βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών αποτυπώνονται το μέγεθος της καταστροφής αλλά και οι στιγμές αγωνίας που βίωσαν η ιδιοκτήτρια οι εργαζόμενοι και οι τουρίστες.

Το νερό πλημμύρισε τα υπόγεια του ξενοδοχείου, ενώ στο ισόγειο η στάθμη των νερών ξεπέρασε τους είκοσι πόντους. Και όλα αυτά ενώ στους δρόμους όσο περνούσε η ώρα η στάθμη ανέβαινε εφιαλτικά, φτάνοντας κάποια στιγμή το 1 μέτρο.

Όπως φαίνεται στο βίντεο-ντοκουμέντο, η ιδιοκτήτρια ζητά βοήθεια και συνομιλώντας με έναν συντοπίτη της φοβάται μήπως δεν σωθούν. Ο διάλογος είναι συγκλονιστικός. Η ξενοδόχος που βλέπει το βιός της να καταστρέφεται μιλά με ένα άλλον άνθρωπο που και εκείνος βλέπει την περιουσία του να έχει γίνει ένα με το ποτάμι που έχει δημιουργηθεί σε κεντρικό σημείο του Αγίου Ιωάννη Πηλίου.

«Το χωριό είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης»

H ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στην εκπομπή LIVE NEWS.

«Είμαστε σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, το χωριό είναι όλο σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το νερό έχει φθάσει πια στα δύο μέτρα στο υπόγειο του ξενοδοχείου, το επίπεδο του νερού ανεβαίνει με τρελούς ρυθμούς».

Για του ενοίκους του ξενοδοχείου, ανάμεσα στους οποίους είναι και μία έγκυος, περιέγραψε ότι όλοι θέλουν να φύγουν, αλλά κανείς δεν  μπορεί με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Δρόμοι έχουν «κλείσει» από τις ρίψεις δέντρων και αποκόλληση βράχων με αποτέλεσμα ο κόσμος να έχει αποκλειστεί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Κακοκαιρία «Bogdan»: Τέσσερις περιοχές στο «μάτι» με ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι – Πότε αναμένεται εξασθένιση

Her News b

Εκλογές 21 Μαϊου: Ποιοι εργαζόμενοι δικαιούνται εκλογική άδεια

HerNews ka

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2021: 2 + 1 τρόποι για να μάθεις την επίδοσή σου!

Her News b