HerNews.gr
Διεθνή

Kylie Jenner – Timothée Chalamet: Έκαναν την πρώτη τους κοινή έξοδο στη συναυλία της Beyoncé

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet δεν μπορούσαν παρά να έρθουν από κοντά στην περιοδεία της Beyoncé “Renaissance”, καθώς έβγαλαν το φημολογούμενο ρομαντικό τους ειδύλλιο δημοσίως.

Το ζευγάρι, που πυροδότησε για πρώτη φορά φήμες για σχέση τον Απρίλιο, φωτογραφήθηκε σε τρυφερά στιγμιότυπα στο γεμάτο αστέρια σόου της Beyoncé στο Λος Άντζελες στο SoFi Stadium τη Δευτέρα.

Η Kylie Jenner εθεάθη να συνομιλεί με τον 27χρονο ηθοποιό του «Call Me By Your Name», καθώς γελούσαν μεταξύ τους σε ένα κλιπ που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την τελευταία στάση της Beyoncé στο Λος Άντζελες, η οποία επίσης έγινε στα 42α γενέθλιά της.

Σε ένα βίντεο που τράβηξε ο δημοσιογράφος του THR, Κρις Γκάρντνερ, το φημολογούμενο ζευγάρι φαινόταν να είναι ευδιάθετο καθώς φλέρταρε ο ένας τον άλλον, ενώ ο Timothée κάπνιζε το τσιγάρο του.

Η Jenner φορούσε ένα αμάνικο ρούχο το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα messy bun.

Η Kylie Jenner και ο Timothée Chalamet δεν μπορούσαν παρά να έρθουν από κοντά στην περιοδεία της Beyoncé "Renaissance", καθώς έβγαλαν το φημολογούμενο ρομαντικό τους κοινό.

Εν τω μεταξύ, ο ηθοποιός του «Dune» επέλεξε ένα πιο casual σύνολο, φορώντας μια μαύρη κουκούλα και ένα καπέλο στο ίδιο χρώμα.

Η κοινή τους έξοδος – η πρώτη μαζί – ακολουθεί όταν το ζευγάρι φαίνεται να έφυγε από την έπαυλη του Μπέβερλι Χιλς του Chalamet την περασμένη εβδομάδα.

Η συνέχιση της σχέσης τους επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια τον Ιούλιο, όταν η Jenner εθεάθη  να πηγαίνει μέχρι την όχι και τόσο ταπεινή κατοικία του  ενώ συνοδευόταν από την ομάδα ασφαλείας της.

Η φημολογούμενη φυγή της Jenner με τον Chalamet ξεκίνησε μόλις λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της με τον ράπερ Travis Scott

Το ζευγάρι, που είναι ρομαντικά συνδεδεμένο τουλάχιστον από τον Απρίλιο, έχουν συχνά εντοπιστεί είτε να μπαίνουν είτε να βγαίνουν από τις κατοικίες του άλλου τους τελευταίους μήνες.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μήνυμα για τα 95α γενέθλιά της

Her News b

Justin Bieber: Γιατί απέρριψε την πρόταση του Usher να εμφανιστεί μαζί του στο Super Bowl 2024

HerNews ka

Natalie Portman: Οριστικοποίησε το διαζύγιό με τον Benjamin Millepied μετά την απιστία του

HerNews ka