HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λένα Παπαληγούρα: «Μετά την παράσταση πίνω μία μπίρα»

Η Λένα Παπαληγούρα βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 5/9 στην εκπόμπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά στην ΕΡΤ “Πρωίαν σε είδον”, όπου μίλησε για τον τρόπο που χαλαρώνει μετά την παράσταση αλλά και για το αν τα παιδιά της την βλέπουν στο θέατρο.

«Μετά την παράσταση πίνω μία μπίρα. Ναι. Τώρα πίνω άνευ, δεν θέλω να πίνω κάθε μέρα μπίρα με αλκοόλ. Αφού ο άντρας μου μου λέει ότι όταν μπαίνω στο σπίτι, ακούει καμία φορά το κρακ της μπίρας για να καταλάβει πως γύρισα. Πω πω Χριστέ μου θα νομίζει ο κόσμος ότι είμαι αλκοολική! Το άνευ εγώ το έμαθα στην εγκυμοσύνη. Μια χαρά είναι το άνευ. Είναι η γεύση και είναι όντως χαλαρωτικό, απλά δεν έχει αλκοόλ», αποκάλυψε η Λένα Παπαληγούρα.

Αναφορικά με το πως αντιλαμβάνονται τα παιδιά της τους ρόλους που υποδύεται, δήλωσε: «Τους φαίνεται κανονικό με έναν τρόπου που με βλέπουν στην τηλεόραση. Δεν δίνω και πολλή βάση κι εγώ. Κάπως κάνουν τον διαχωρισμό. Στην Ηλέκτρα έρχονται, βλέπουν το ζέσταμα, τα παρασκήνια, την πρώτη σκηνή και μετά φεύγουν γιατί φοβάμαι μήπως δεν μπορούν να κάνουν τον διαχωρισμό της μητέρας από τον ρόλο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Στάθης Σχίζας: Για Αριστομένη Γιαννόπουλο «Μάλλον είναι πολύ σκληρός άντρας»

HerNews ka

Βίκυ Καγιά: Η on camera ανακοίνωση της για τη λήξη της συνεργασίας της με το “Star”

HerNews ka

Ναταλία Δραγούμη: «Πάντα έλεγα ότι και να μην βρω αυτόν που θέλω για να κάνω παιδί, θα κάνω μόνη μου»

HerNews ka