HerNews.gr
Διεθνή

Natalie Portman: Οριστικοποίησε το διαζύγιό με τον Benjamin Millepied μετά την απιστία του

Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied έχουν χωρίσει οριστικά. Η σταρ του «Black Swan» υπέβαλε “αθόρυβα” αίτηση διαζυγίου από τον χορογράφο πριν από οκτώ μήνες και έχουν ήδη ολοκληρώσει τις διαδικασίες, όπως επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος της στο People.

Η ηθοποιός, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Ιούλιο το οποίο οριστικοποιήθηκε τον περασμένο μήνα στη Γαλλία, όπου το πρώην ζευγάρι ζει με τα παιδιά τους.Η Natalie Portman και ο Benjamin Millepied ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια.

Το Page Six κυκλοφόρησε την είδηση ​​τον Ιούνιο του 2023 ότι ο σκηνοθέτης φέρεται να απάτησε την Portman με μια 25χρονη γυναίκα που ονομάζεται Camille Étienne.Η Camille Etienne φοράει ένα φόρεμα που γράφει "τα ορυκτά καύσιμα σκοτώνουν"Λέγεται ότι το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2012 , χώρισε για πρώτη φορά το 2022, αλλά κατάφερε να αντιμετωπίσει τα συζυγικά τους δεινά, όμως ο γάμος τους κλονίστηκε για άλλη μια φορά από τις αποκαλύψεις ότι ο Benjamin Millepied είχε εξωσυζυγική σχέση με τη νεαρή ακτιβίστρια.

«Δεν έχουν χωρίσει και προσπαθούν να λύσουν τα πράγματα. Ο Ben κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη Natalie να τον συγχωρέσει», είχε δηλώσει τότε η πηγή. «Την αγαπάει και την οικογένειά τους».

Η πηγή πρόσθεσε ότι η Natalie Portman είναι «απίστευτα μυστικοπαθής» και ότι η μεγαλύτερη εστίασή της είναι «η προστασία των παιδιών».

Η σταρ του “May December” τροφοδότησε τις φήμες διαζυγίου τον Ιανουάριο του 2024, όταν στη συνέντευξή της στη Wall Street Journal αποκάλυψε ότι ζούσε στη Γαλλία με τα παιδιά της – αλλά δεν αναφέρθηκε στον Millepied.

Στη συνέχεια, η Portman είπε στο Vanity Fair σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο ότι οι εικασίες γύρω από τον γάμο της ήταν φρικτές.

«Είναι τρομερό, και δεν έχω καμία επιθυμία να συνεισφέρω σε αυτό», είπε απότομα στο περιοδικό.

Νάταλι Πόρτμαν: Μιλά για τον επώδυνο χωρισμό από τον σύζυγό της, αφού έμαθε για την απιστία του

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez – Ben Affleck: Μαλώνουν στο κόκκινο χαλί & αμέσως μετά ανταλλάσσουν φιλιά για να βγουν φωτογραφίες

HerNews ka

«God Save the King»: Ο Κάρολος Γ’ στέφθηκε βασιλιάς

Her News

Λιζ Τρας: Παραιτήθηκε από την πρωθυπουργία της Βρετανίας μετά από 44 μέρες- Επιστρέφει ο Μπόρις;

HerNews ka