HerNews.gr
Διεθνή

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού δύο φορές σε 5 χρόνια

Η Linda Evangelista αποκάλυψε ότι έχει παλέψει δύο φορές με τον καρκίνο του μαστού τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η Evangelista εμφανίζεται στο νέο ψηφιακό εξώφυλλο του  WSJ.  Το τεύχος Fall Men’s Style του περιοδικού , με τον στενό φίλο και διάσημο φωτογράφο μόδας Steven Meisel.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξη, το σούπερ μόντελ, 58 ετών, μοιράστηκε ότι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2018.

«Εντοπίστηκε στην ετήσια μαστογραφία μου», είπε στη συνέντευξη. «Τα περιθώρια δεν ήταν καλά και λόγω άλλων παραγόντων υγείας, χωρίς δισταγμό, επειδή ήθελα να τα αφήσω όλα πίσω μου και να μην χρειαστεί να το αντιμετωπίσω, επέλεξα μια αμφοτερόπλευρη μαστεκτομή. Σκεπτόμενη ότι ήμουν καλή και έτοιμη για τη ζωή. Ο καρκίνος του μαστού δεν επρόκειτο να με σκοτώσει».

Η ιστορία υγείας της Linda Evangelista

Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2022, η Linda Evangelista ένιωσε ένα εξόγκωμα στο στήθος της και τελικά έμαθε ότι ο καρκίνος του μαστού της επέστρεψε.

«Σκάψε μια τρύπα στο στήθος μου», είπε στον ογκολόγο της μετά τη δεύτερη διάγνωσή της. «Δεν θέλω να φαίνεται όμορφο. Θέλω να κάνεις ανασκαφές. Θέλω να δω μια τρύπα στο στήθος μου όταν τελειώσεις. Με καταλαβαίνεις; Δεν πεθαίνω από αυτό».

«Μόλις μπήκα σε αυτή τη λειτουργία που ξέρω πώς να κάνω – απλώς κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις και να το ξεπεράσεις», πρόσθεσε για την προσέγγισή της στη θεραπεία. «Και αυτό έκανα».

Η Linda Evangelista, Co-Chair of Fragrance Foundation Awards παρευρίσκεται στα Fragrance Foundation Awards 2015 στο Alice Tully Hall στο Lincoln Center στις 17 Ιουνίου 2015

Πρόσφατα, ο ογκολόγος της Linda Evangelista μετά τον καρκίνο της είπε ότι η πρόγνωσή της είναι «καλή», αλλά το μοντέλο παραδέχτηκε ότι δεν ενθουσιάστηκε καθόλου με τα νέα, ρωτώντας τον γιατρό της, «Γιατί δεν είναι υπέροχο;»

Η Evangelista αναγνώρισε επίσης ότι επειδή το μέλλον της είναι αβέβαιο, είναι απλά ευγνώμων για κάθε μέρα.

«Ξέρω ότι έχω το ένα πόδι στον τάφο, αλλά είμαι εντελώς σε κατάσταση γιορτής», είπε. «Έχω αντιμετωπίσει φρικτά προβλήματα υγείας. Είμαι σε ένα μέρος όπου είμαι τόσο χαρούμενη που γιορτάζω το βιβλίο μου [ Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel ], τη ζωή μου. Είμαι τόσο χαρούμενη που ζω. Οτιδήποτε έρχεται τώρα είναι μπόνους».

Η ιστορία υγείας της Linda Evangelista

«Το έχω κρατήσει ήσυχο. Μόνο λίγοι άνθρωποι γνώριζαν. Και δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει να μοιράζονται τα πάντα», είπε στο ρεπορτάζ. «Σκέφτηκα μέσα μου, θα το μοιραστώ μια μέρα, αλλά όσο το περνάω, απολύτως όχι. Δεν θέλω η Daily Mail να περιμένει έξω από την πόρτα μου όπως κάνουν κάθε φορά που συμβαίνει κάτι».

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Έλον Μασκ: Έγινε η πρώτη εμφύτευση εγκεφαλικού τσιπ σε άνθρωπο – Τα νέα της υγείας του

HerNews ka

NASA: Γιατί ονομάζει το διαστημόπλοιό της με τους αρχαίους Έλληνες θεούς;

HerNews ka

Cher: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω 80 ετών νωρίτερα από όσο θα ήθελα»

HerNews ka