HerNews.gr
Διεθνή

Justin Bieber: Γιατί απέρριψε την πρόταση του Usher να εμφανιστεί μαζί του στο Super Bowl 2024

Ο Usher ζήτησε από τον Justin Bieber να λάβει μέρος στο ημίχρονο σόου του Super Bowl – αλλά ο τραγουδιστής του “Baby” «δεν το ένιωθε», είπαν πηγές στο Page Six.

Πριν από την εκδήλωση της Κυριακής, η μακροχρόνια φιλία του Bieber με τον Usher πυροδότησε φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι οι δυο τους θα συνεργάζονταν στη σκηνή μπροστά στο πλήθος των 65.000 ατόμων και ένα παγκόσμιο κοινό εκατομμυρίων.

Αντίθετα ο Bieber και η σύζυγός του Hailey, παρακολούθησαν το σόου του κάποτε μέντορά του από την άνεση της σουίτας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων του συνιδιοκτήτη των Fanatics, Michael Rubin στο Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας.Ο Usher με το χέρι του γύρω από τους ώμους ενός νεαρού Justin BieberΜια πηγή της μουσικής βιομηχανίας είπε: «Δεν υπάρχουν κακές σχέσεις μεταξύ του Usher και του Justin. Ο Justin απλά δεν ήταν έτοιμος για αυτό – απλά δεν το ένιωθε».

Ο Usher έκανε ό,τι μπορούσε για να προσπαθήσει να πείσει τον Bieber, είπαν πηγές, και θέλησε να δημιουργήσει μια στιγμή που να αποτίει φόρο τιμής στην κοινή τους ιστορία.

Ο Usher ο οποίος φέρεται να παντρεύτηκε την πολύχρονη αγάπη του Jennifer Goicoechea στο Βέγκας λίγο μετά το σόου – είχε μεγάλο ρόλο στη δημιουργία του brand Bieber. Ο νεαρός Justin Bieber με το χέρι του γύρω από τον ώμο του Usher

Ο Usher βοήθησε τον νεαρό να βρει παγκόσμια φήμη μόλις στα 13 του, αφού τον ανακάλυψε ο μεγιστάνας της μουσικής Scooter Braun και το ζευγάρι έκανε ντουέτο το “Somebody to Love” το 2010.

Το 2019, ο Bieber μίλησε για τους αγώνες του με το άγχος. Τον Σεπτέμβριο του 2022, ακύρωσε τις υπόλοιπες ημερομηνίες της περιοδείας του «Justice» μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Ramsay Hunt.

Εκτός από ένα επώδυνο εξάνθημα, το σύνδρομο μπορεί να προκαλέσει παράλυση του προσώπου και απώλεια ακοής. Εκείνη την εποχή, ο μουσικός έγραψε ότι οι περιοδείες «με έπληξαν πραγματικά». 

Αλλά νωρίτερα αυτόν τον μήνα, εμφανίστηκε ζωντανά για πρώτη φορά μετά από περισσότερο από ένα χρόνο, σε μια συναυλία στο Drake’s History Club στο Τορόντο ενόψει του Σαββατοκύριακου All-Star NHL 2024.

Πριν από το σόου του ημιχρόνου, ένας θαυμαστής έγραψε στο X ότι ο Bieber και ο Usher μαζί «θα μπορούσαν να λύσουν την πείνα του κόσμου, να τερματίσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη, να καθαρίσουν τους ωκεανούς, να χτίσουν χωριά».

Αντίθετα, ο Usher έφερε τους guest stars Alicia Keys και HER μαζί με τους Lil Jon, Ludacris, Jermaine Dupri, Will.i.am, ένα συγκρότημα με πλήρη πορεία και μια στρατιά από χορεύτριες και showgirls της Sin City.

Super Bowl 2024: Το εντυπωσιακό performance του Usher με καλεσμένους «έκπληξη»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Το πρώτο ανθρώπινο πλήρωμα στον Άρη θα πρέπει να αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες, προτείνει νέα μελέτη

HerNews ka

Selena Gomez: Όσα είπε λίγο πριν κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ της

HerNewskl

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ο πυροσβέστης που της κράτησε το χέρι τις τελευταίες της στιγμές αποκάλυψε τα τελευταία της λόγια

HerNews ka