HerNews.gr
Beauty

Megan Fox: Έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση της

Megan Fox
Η Megan Fox είναι γνωστή για την τολμηρή της στάση στη μόδα και τα μαλλιά της αποτελούν συχνά θέμα συζήτησης. Η πιο πρόσφατη αλλαγή στο χρώμα και το κούρεμα των μαλλιών της έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Ο στιλίστας της Megan Fox, Δημήτρης Γιαννέτος, φαίνεται ότι την έχει εμπνεύσει να δοκιμάσει διάφορα εντυπωσιακά χρώματα. Από τα μακριά παγωμένα ξανθά, τα χάλκινα, και τα σκούρα καστανά με highlights, η Megan Fox αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα κομψό bob με αφέλειες και να τα βάψει σε μια πραγματικά ανατρεπτική κόκκινη απόχρωση. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ανανεωτικό.

Η πρώτη εμφάνιση της Megan με το νέο αυτό look ήταν στη Νέα Υόρκη, όπου εμφανίστηκε με τον σύντροφό της, Machine Gun Kelly. Το στιλ της ήταν συντονισμένο με τα νέα της μαλλιά, με stiletto μανικιούρ στο ίδιο κόκκινο χρώμα, ενώ το μακιγιάζ της περιλάμβανε γκρι σκιά στα μάτια, έντονες βλεφαρίδες και ροζ λαμπερό lip gloss.

Η Megan Fox συνεχίζει να εντυπωσιάζει με το απροβλέπτεται στυλ της και δείχνει ότι δεν φοβάται να δοκιμάσει νέα πράγματα στον χώρο της ομορφιάς και της μόδας.

Megan Fox: Έκανε τη μεγαλύτερη αλλαγή στην εμφάνιση της

Megan Fox

Megan Fox: Έδωσε το παρών στα Grammy με σπασμένο καρπό και διάσειση

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Megan Fox: Έκανε το πιο στυλάτο 3D μανικιούρ του καλοκαιριού!

HerNewskl

Retinol sandwiching: Η νέα τάση που υπόσχεται να μειώσει τους ερεθισμούς της ρετινόλης!

HerNewskl

Nήματα Cog: Η πιο σύγχρονη και αποτελεσματική μέθοδος λίφτινγκ

Her News