HerNews.gr
Beauty

Zendaya: Βρήκαμε τον τρόπο που εφάρμοσε το μοναδικό highlighter

Zendaya

Η Zendaya πάντα ξεχωρίζει για την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το πρόσφατο “C” highlighter trick που ανέδειξε έχει γίνει αμέσως viral και υπόσχεται να γίνει μεγάλη τάση στον χώρο του μακιγιάζ.

Zendaya

Αλλά τι ακριβώς είναι αυτό το “C” highlighter trick; Είναι ένας τρόπος να φωτίσετε το βλέμμα και να δημιουργήσετε λάμψη γύρω από τα μάτια σας. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει τη χρήση highlighter που σχηματίζει ένα γράμμα “C” γύρω από τα μάτια σας. Ξεκινά από το κέντρο του κάτω βλεφάρου, προχωρά προς την εσωτερική γωνία του ματιού και καταλήγει στο κέντρο του κινητού βλεφάρου. Αυτό δημιουργεί ένα φωτεινό, ανανεωτικό αποτέλεσμα που φωτίζει όχι μόνο το βλέμμα σας, αλλά και ολόκληρο το πρόσωπό σας.

Αυτό το “C” highlighter trick μπορεί να προσθέσει λάμψη και φωτεινότητα στο μακιγιάζ σας και να δώσει μια διακριτική, αλλά εντυπωσιακή λάμψη στο βλέμμα σας. Είναι ένας φρέσκος τρόπος να αναβαθμίσετε το μακιγιάζ σας και να δώσετε ένα φωτεινό, λαμπερό αποτέλεσμα που μοιάζει απόλυτα εκθαμβωτικό. Οπότε, αν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι νέο και εντυπωσιακό στο μακιγιάζ σας, το “C” highlighter trick είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Zendaya: Βρήκαμε τον τρόπο που εφάρμοσε το μοναδικό highlighter

Zendaya

Νεότερα Άρθρα

Κρέμες ματιών: Συστατικά που πρέπει να αποφεύγονται

Her News

Πως να επιλέξετε το κατάλληλο κόκκινο βερνίκι νυχιών με βάση την επιδερμίδα σας

HerNews ka

Ρυτίδες vs λεπτές γραμμές: Αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά τους!

HerNewskl