HerNews.gr
Διεθνή

Jennifer Lopez: Μοιράστηκε το ερωτικό γράμμα που έλαβε το 2002 από τον Ben Affleck

Το τρέιλερ της Jennifer Lopez για την επερχόμενη ταινία του άλμπουμ «This Is Me…Now»  την οποία συνέγραψε ο Ben Affleck, περιλαμβάνει ένα απόσπασμα από ένα ερωτικό γράμμα το 2002 που ο βραβευμένος με Όσκαρ έγραψε στην τότε κοπέλα του.

«Η ζωή είναι σκληρή, αλλά είσαι γλυκιά», έγραψε ο ηθοποιός.

«Ευχαριστώ για το δώρο. Ελπίζω να σου αρέσουν τα λουλούδια. Μου είπες ότι ποτέ δεν θα χορταίνεις. Σε πιστεύω».

Τζένιφερ Λόπεζ

Ο Affleck χρονολόγησε το σημείωμα στις 24 Δεκεμβρίου 2002 και το υπέγραψε ως “B”.

Η 54χρονη Lopez κάνει αρκετές γλυκές αναφορές στον 51χρονο πλέον σύζυγό της, σε όλο το τρέιλερ της ταινίας, που θα συνοδεύει το ομώνυμο άλμπουμ της το 2024.

Ενώ κάθεται μπροστά σε ένα τζάκι μια βροχερή μέρα, λέει: «Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, όταν κάποιος με ρώτησε τι ήθελα να γίνω όταν μεγαλώσω, η απάντησή μου ήταν πάντα: ερωτευμένη».

Τζένιφερ Λόπεζ.

Το “This Is Me… Now: The Film”, που θα μεταδοθεί στο Prime Video, αναμένεται να εμβαθύνει στην προσωπική ζωή της τραγουδίστριας.

«Αυτό το άλμπουμ είναι το πιο ειλικρινές πράγμα που έχω κάνει, το αποκορύφωμα του ποια είμαι ως άνθρωπος και ως καλλιτέχνης», είπε  πέρυσι στη Vogue.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι ξέρουν πράγματα για το τι μου συνέβη στην πορεία — αλλά πραγματικά δεν έχουν ιδέα και πολλές φορές το κάνουν τόσο λάθος. Υπάρχει ένα κομμάτι μου που έκρυβε μια πλευρά του εαυτού μου από όλους».

Τζένιφερ Λόπεζ

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck έβγαιναν ραντεβού και αρραβωνιάστηκαν  στις αρχές της δεκαετίας του 2000, προτού χωρίσουν το 2004.

Οι δυο τους  επανασυνδέθηκαν το 2021  και  παντρεύτηκαν  τον επόμενο χρόνο. Τώρα συνυπογονούν τα πέντε παιδιά τους : η Lopez έχει τα δίδυμα Max και Emme, 15, με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony, ενώ ο Affleck και η πρώην σύζυγος Jennifer Garner μοιράζονται τη Violet, 17, τη Seraphina, 14, και τον Samuel, 11.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονή», έγραψε η ηθοποιός του «Marry Me» στο ενημερωτικό δελτίο της «On The JLo» όταν επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι παντρεύτηκαν.

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Ποιος είναι ο λόγος που ενοχλήθηκε με τις δηλώσεις της πρώην συζύγου του Ben Affleck;

HerNewskl

Rihanna: Παραδέχεται ότι είναι αγχωμένη για το “Super Bowl”

HerNews ka

Kate Middleton: “Το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεις ένα παιδί είναι σημαντικό”

HerNewskl