HerNews.gr
Διεθνή

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη εν μέσω της ανάρρωσής της

Η Κέιτ Μίντλετον, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού φαινομενικά εξαφανίστηκε από προσώπου γης μετά την άγνωστη επέμβαση στην κοιλιά της στην κλινική του Λονδίνου , έκανε μια δήλωση και ζήτησε συγγνώμη για την απουσία της.

Δεν έχει εμφανιστεί δημόσια από την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά από τα μέσα Ιανουαρίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της χειρουργικής επέμβασης, αφήνοντας θαυμαστές και μέσα ενημέρωσης να κάνουν έντονες εικασίες για την υγεία της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας.

Είχε υποβληθεί σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση για ένα πρόβλημα στην κοιλιά, αν και κανείς δεν ξέρει τι είναι στην πραγματικότητα, εκτός από το ότι δεν έχει να κάνει με τον καρκίνο. Παρ ‘όλα αυτά δεν θα επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα παρά μετά το Πάσχα.Αυτό είναι κάτι που έχει ήδη τονίσει στο κοινό, αλλά φαίνεται να το έχουν ξεχάσει και τώρα επανέλαβε ότι όλα είναι καλά όσον αφορά την ίδια καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή της.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εκτιμά το ενδιαφέρον που θα προκαλέσει αυτή η δήλωση», ανέφερε ένα δελτίο τύπου εκείνη την εποχή από το Παλάτι του Κένσινγκτον. «Ελπίζει ότι το κοινό θα κατανοήσει την επιθυμία της να διατηρήσει όσο το δυνατόν περισσότερη κανονικότητα για τα παιδιά της και ότι επιθυμεί τα προσωπικά της ιατρικά στοιχεία να παραμείνουν ιδιωτικά».

«Ως εκ τούτου, το Παλάτι του Κένσινγκτον θα παρέχει ενημερώσεις για την πρόοδο της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας μόνο όταν υπάρχουν σημαντικές νέες πληροφορίες για κοινή χρήση».«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επιθυμεί να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους ενδιαφερόμενους για το γεγονός ότι πρέπει να αναβάλει τις επερχόμενες εμφανίσεις της. Ανυπομονεί να επαναφέρει όσο το δυνατόν περισσότερες, το συντομότερο δυνατό».

Γιατί υπάρχει τόση ανησυχία;

Πιθανότατα ο κόσμος θα το είχε δεχτεί πολύ κανονικά εάν ο βασιλιάς της Αγγλίας, Κάρολος Γ’ , δεν ήταν τόσο εκφραστικός για τα δικά του προβλήματα υγείας την ίδια ακριβώς στιγμή.

Ο βασιλεύων μονάρχης έκανε χειρουργική επέμβαση στον προστάτη και στη συνέχεια διαγνώστηκε με καρκίνο, αλλά το έχει κοινοποιήσει στο κοινό, συμπεριλαμβανομένου του πόσο καλά τα πάει πραγματικά. Αυτό έκανε τους ανθρώπους να ανησυχούν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον, φοβούμενοι κάτι σοβαρό.«Ο Βασιλιάς έχει ακολουθήσει πολύ διαφορετικό δρόμο από την Πριγκίπισσα της Ουαλίας , έκανε τακτικές ενημερώσεις», είπε ο συντάκτης της The Mirror, Russell Myers , στο Pod Save The King. «Τον έχουμε δει να οδηγείται στο State Bently με τα μεγάλα παράθυρα να ανεμίζουν προς τα πλήθη και μετά να παίρνει μέρος σε ένα βίντεο».

«Αλλά αυτό δεν αφαιρεί από το γεγονός ότι πρέπει να σεβόμαστε την Κέιτ που θέλει να φυλάξει την ιδιωτικότητά της – είναι ένα ιδιωτικό ιατρικό ζήτημα και προφανώς είχε πολλά να αντιμετωπίσει, σοβαρή χειρουργική επέμβαση και αφιέρωσε αυτό το χρονικό διάστημα για να ξεκουραστεί και να αναρρώσει».

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Ο λόγος που δεν παρευρέθηκε στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιρς Μόργκαν για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ήρθε η ώρα να τα δώσουμε»

HerNews ka

Μεγάλη Βρετανία: Εκατοντάδες ξένοι ηγέτες στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ

Her News

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Έγινε viral για όσα είπε στην ξαδέρφη της κατά τη διάρκεια οικογενειακής εκδρομής

HerNews ka