HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Tips που θα κάνουν τον οργασμό ακόμη καλύτερο

Η απελευθέρωση σεροτονίνης και ενδορφινών που συμβαίνει σε έναν οργασμό μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να μειώσει το στρες και το άγχος. Πέρα βέβαια από αυτό, η ευχαρίστηση είναι πολύ μεγάλη. Για να έχετε όμως ακόμη καλύτερους οργασμούς και άρα στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης, μάθετε μερικά tips παρακάτω!

1. Περισσότερα φιλιά και χάδια

Μια μελέτη στο περιοδικό Hormones and Behavior δείχνει ότι οι αυξήσεις στο «φάρμακο αγάπης», την ωκυτοκίνη βοήθησαν τα ζευγάρια να έχουν πιο έντονους οργασμούς. Γι’ αυτό αν θέλετε έναν πιο έντονο οργασμό εστιάστε σε περισσότερες αγκαλιές, φιλιά και χάδια. 

2. Μην βιάζεστε να ολοκληρώσετε

Αντί να επιταχύνετε προς τη γραμμή του τερματισμού, η επιστήμη λέει ότι το να φτάνετε στο χείλος του οργασμού και στη συνέχεια να σταματήσετε  και να επαναφέρετε τον εαυτό σας μέχρι το σημείο κορύφωσης μπορεί να σας προσφέρει πάντα έναν πιο έντονο οργασμό.

3. Γυμναστείτε

Η γυμναστική προκαλεί αύξηση της τεστοστερόνης στις γυναίκες κατά 24%, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior. Και οποιαδήποτε αύξηση αυτής της ορμόνης αυξάνει επίσης τη λίμπιντο σας, γι’ αυτό θεωρήστε το win-win. Επιπλέον, η άσκηση διεγείρει τη ροή του αίματος στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, αυξάνοντας την επιθυμία και ανεβάζοντας τη διάθεσή σας.

4. Ανεβάστε τη θερμότητα

Πριν από το σεξ, κάντε ένα ζεστό μπάνιο ή – εάν δεν έχετε χρόνο – τοποθετήστε μια ζεστή πετσέτα πάνω από την ευαίσθητη περιοχή σας για λίγα λεπτά. Η θερμότητα ενισχύει τη ροή του αίματος στον κόλπο σας, οδηγώντας σε αυξημένη λίπανση και ευαισθησία. Αυτό σίγουρα θα σας προσφέρει έναν καλύτερο οργασμό.

5. Βρείτε την κατάλληλη στιγμή

Κατά τη διάρκεια των πρώτων δύο ημερών του κύκλου σας, τα επίπεδα τεστοστερόνης σας αυξάνονται. Επίσης η λίμπιντο σας αυξάνεται και το στήθος και η κλειτορίδα σας γίνονται εξαιρετικά ευαίσθητα. Οι έντονοι οργασμοί μπορεί να συμβούν πιο εύκολα από ό,τι συνήθως και οι πολλαπλοί είναι πολύ πιο πιθανοί. Οι ειδικοί προτείνουν επίσης να κάνετε το σεξ νωρίς το πρωί όταν οι άνδρες έχουν τα υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης ή το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα όταν οι γυναίκες έχουν την τάση να έχουν ωορρηξία.

Λάθη που κάνουμε συχνά οι γυναίκες στο σεξ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

4+1 στάσεις σεξ για να έρθεις σε οργασμό σε λιγότερο από 5 λεπτά

HerNews ka

Τελικά πόσα οφέλη έχει το βραδινό σεξ;

Her News

Είσαι εθισμένος στο σεξ; Ποια είναι τα “συμπτώματα”

Her News b