HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Λάθη που κάνουμε συχνά οι γυναίκες στο σεξ

Πλέον έχει περάσει η εποχή που μόνο οι άντρες ήταν κυνηγοί και έκαναν την πρώτη κίνηση στις γυναίκες. Βέβαια πολλές γυναίκες ακόμη πιστεύουν ότι πρέπει οι άντρες να κάνουν τις απαραίτητες πρώτες κινήσεις για να αποκτήσουν οικειότητα, να βγουν ραντεβού και τελικά να συμβεί κάτι μεταξύ τους. 

Σε αυτό το άρθρο λοιπόν θα δούμε ποια είναι τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στο σεξ. 

Ανησυχείτε πάρα πολύ για το πώς φαίνεστε

Οι γυναίκες θέλουν να φαίνονται τέλειες ανά πάσα στιγμή. Πρέπει όμως να είστε πιο χαλαρές! Απολαύστε το σεξ και την στιγμή. Μην φοβάστε να δείξετε το σώμα σας και να γδυθείτε μπροστά στον σύντροφό σας. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι δεν έχετε το σώμα που ονειρεύεται ο σύντροφός σας.

Οι περισσότεροι άντρες θέλουν να βλέπουν τη γυναίκα τους όπως είναι, ανεξαρτήτως σωματότυπου. Σταματήστε να ανησυχείτε για τη σιλουέτα σας. Απλώς, απολαύστε τις στιγμές που περνάτε με το ταίρι σας.

Εστιάζετε υπερβολικά στα προκαταρκτικά παιχνίδια

Οι γυναίκες δίνουν μεγάλη σημασία στα προκαταρκτικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια του σεξ. Όμως δεν χρειάζεται. Καλό είναι βέβαια να υπάρχουν, αλλά όχι να ξεχνάτε να περάσετε και στο ψητό της υπόθεσης.

Οι γυναίκες πάντα προσπαθείτε να μιλήσετε μετά το σεξ

Ο άντρας σας έχει εξουθενωθεί από την ενέργειά του να σας ευχαριστήσει στο κρεβάτι. Αφήστε τον λοιπόν να ξεκουραστεί για λίγο πριν αρχίσετε να μιλάτε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οργασμός: 3 σημαντικά βήματα για να φτάσετε στην απόλυτη κορύφωση

HerNews ka

Τελικά πόσα οφέλη έχει το βραδινό σεξ;

Her News

Έρευνα: Αν κάνεις σεξ με πολλούς συντρόφους δεν μειώνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς

Her News