HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

4+1 στάσεις σεξ για να έρθεις σε οργασμό σε λιγότερο από 5 λεπτά

Εάν δεν αποκομίζετε πολλά από το σεξ, δυστυχώς δεν είστε μόνοι, και οι στάσεις που επιλέγετε μπορεί να είναι μέρος του προβλήματος (ή όχι μέρος της λύσης, τουλάχιστον). Ίσως κάνετε αυτές τις στάσεις επειδή το θέλει ο σύντροφός σας ή επειδή πιστεύετε ότι πρέπει. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το σώμα σας θα ανταποκριθεί με οργασμό εάν η στάση δεν έχει σχεδιαστεί για την ευχαρίστησή σας.

Παρακάτω όχι μόνο θα βρείτε τις καλύτερες στάσεις σεξ για γυναικείο οργασμό, αλλά θα βρείτε επίσης συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε οργασμό πιο συχνά και πιο εύκολα!

Γιατί δεν έχετε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ

Πολλοί άνθρωποι σκέφτονται το σεξ ως αυτό που συμβαίνει μετά τη διείσδυση του πέους στον κόλπο, και οι περισσότερες γυναίκες απλά δεν πρόκειται να έρθουν σε οργασμό από αυτό το είδος διέγερσης. Γιατί; Οι περισσότερες γυναίκες χρειάζονται άμεση διέγερση της κλειτορίδας για να επιτύχουν οργασμό, και η διείσδυση απλώς δεν το κάνει αυτό. 

Οι καλύτερες στάσεις σεξ για γυναικείο οργασμό, λοιπόν, είναι αυτές που παρέχουν πρόσβαση στην κλειτορίδα σας, ώστε εσείς ή ο σύντροφός σας να την διεγείρετε. Εναλλακτικά, άλλες καλύτερες στάσεις για οργασμό ευθυγραμμίζουν την κλειτορίδα σας με τη λεκάνη του συντρόφου σας (ή άλλο μέρος του σώματος) για τόνωση.

Παρακάτω είναι μερικές μόνο από τις καλύτερες στάσεις για οργασμό. 

1. Καουμπόισσα 

Όταν βρίσκεστε από πάνω, ελέγχετε τη γωνία, την ταχύτητα και το βάθος διείσδυσης. Παρεμπιπτόντως, οι στάσεις του σεξ όπου έχετε τον έλεγχο ως γυναίκα συνήθως λειτουργούν καλύτερα για να φτάσετε σε οργασμό.

Γιατί;

Θα χρειαστεί να έχετε τον έλεγχο εάν θέλετε να πάρετε την τόνωση που χρειάζεστε. Μπορείτε επίσης να απλώσετε το χέρι σας για να τρίψετε την κλειτορίδα σας – ή να χρησιμοποιήσετε ένα sex toy– και ο παρτενέρ σας μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Ακολουθεί ένα κόλπο που μπορεί να σας βοηθήσει: βάλτε τον σύντροφό σας να τοποθετήσει τα δάχτυλά του γύρω από τη βάση του πέους του με δύο δάχτυλα σε κάθε πλευρά. 

2. Doggy style

Το Doggy style είναι μια τέλεια στάση για οργασμό όχι λόγω της διέγερσης της κλειτορίδας, αλλά λόγω της αίσθησης του σημείου G. Οι διαφορές ύψους μπορεί να κάνουν το doggy style δύσκολο για μερικά ζευγάρια, γι’ αυτό δοκιμάστε να τοποθετήσετε ένα μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας ή να γονατίσετε σε ένα έπιπλο. Αν δυσκολεύεστε να μείνετε σε αυτή τη στάση, η τοποθέτηση μαξιλαριών κάτω από την κοιλιά σας μπορεί να σας βοηθήσει.

3. Τεχνική της «ευθυγράμμισης» 

Η «τεχνική της ευθυγράμμισης» (coital alignment technique – CAT) είναι μια παραλλαγή της κλασικής ιεραποστολικής στάσης στο σεξ, με τον άνδρα από πάνω, εάν όμως εφαρμοστεί σωστά εγγυάται τον οργασμό τόσο του άνδρα όσο και της γυναίκας και μάλιστα ταυτόχρονα! Το CAT διαφέρει από το ιεραποστολικό σε μερικούς βασικούς παράγοντες. Πρώτον, ο παρτενέρ σου θα πρέπει να πλησιάσει πιο κοντά σου απ’ ό,τι συνήθως στην ιεραποστολική. Στη συνέχεια, σηκώνετε τους γοφούς σας ώστε η κλειτορίδα σας να είναι πιο κοντά στη λεκάνη του συντρόφου σας (ένα μαξιλάρι κάτω από τον πισινό σας βοηθάει). Στη συνέχεια, εστιάζει σε μια λικνιζόμενη κίνηση παρά σε ώθηση.

4. Λωτός

Αυτή η στάση του σεξ μπορεί να μην λειτουργεί για κάθε σχήμα και μέγεθος σώματος, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε αν πιστεύετε ότι θα λειτουργήσει για εσάς. Για να κάνετε τη στάση λωτός, ο παρτενέρ σας πρέπει πρώτα να καθίσει και να σταυρώσει τα πόδια του σαν pretzel. Στη συνέχεια, κάθεστε στην αγκαλιά του με τα πόδια σας τυλιγμένα γύρω από την πλάτη του. Μπορείτε να κλειδώσετε τους αστραγάλους σας πίσω του, αν θέλετε.5.Ιεραποστολικό

Εντάξει, έχουμε ακούσει αρκετές φορές ότι η ιεραποστολική στάση συχνά δεν είναι  μια από τις καλύτερες στάσεις σεξ για τις γυναίκες, αλλά μπορεί να σας φέρει στο αποκορύφωμα που σας αξίζει – αν το κάνετε σωστά. Πρώτα, παίξτε με την κλειτορίδα σας ή ζητήστε από τον παρτενέρ σας να κάνει το ίδιο εάν υπάρχει αρκετός χώρος ανάμεσα στα σώματά σας. Δεύτερον, μπορείτε να σκεφτείτε έναν μικρό δονητή που καμπυλώνει στο σώμα σας και τον κρατά ανάμεσα στους δύο σας ενώ κάνετε σεξ.

Συμβουλές για την επίτευξη οργασμού μέσω του σεξ

Εκτός από το να δοκιμάσετε μερικές από τις καλύτερες στάσεις σεξ για γυναικείο οργασμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις περιπέτειές σας στην κρεβατοκάμαρα.

  • Χρησιμοποιήστε παιχνίδια. Για ορισμένες γυναίκες, τα παιχνίδια διευκολύνουν πολύ τον οργασμό ή απαιτούνται για τον οργασμό. Τα παιχνίδια έχουν μεγαλύτερη αντοχή από το χέρι ή τον σύντροφό σας – αρκεί να βεβαιωθείτε ότι οι μπαταρίες είναι φορτισμένες. Επίσης αφαιρεί λίγη από την πίεση από τον σύντροφό σας από το να χρειάζεται να διατηρήσει μια στύση.
  • Μην εστιάζετε μόνο στη διείσδυση του πέους. Ενσωματώστε τα δάχτυλα (του ή τα δικά σας) και τις γλώσσες για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Ακόμη και ένας στρατηγικά τοποθετημένος μηρός μπορεί να σας φέρει οργασμική ευδαιμονία.
  • Χρησιμοποιήστε μαξιλάρια.  Μπορούν να σας διευκολύνουν να μπείτε σε κάποιες στάσεις ή να παραμείνετε σε αυτές μέχρι να καταφέρετε να έχετε οργασμό. 
  • Μην ξεχνάτε το προκαταρκτικό παιχνίδι.  Όσο πιο διεγερμένοι είστε πριν καν ο παρτενέρ σας μπει ανάμεσα στα πόδια σας, τόσο πιο πιθανό είναι να έχετε οργασμό κατά τη διείσδυση. Ξεκινήστε λοιπόν νωρίτερα την ημέρα με μερικά σέξι εσώρουχα μετά από ένα χαλαρωτικό μπάνιο, προσθέστε ένα αισθησιακό μασάζ και ξεκουραστείτε με τον άνθρωπό σας πριν καν βγουν ρούχα. Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι η μισή μάχη όταν πρόκειται για οργασμό.

Πολυσυντροφικότητα: Το ερωτικό μοτίβο που καταρρίπτει τον όρο «στους δύο τρίτος δεν χωρεί»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Είναι το texting κακό όταν έχεις σχέση;

Her News b

Σεξ στην παραλία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Her News b

Πώς να τον… τρελάνετε το βράδυ των Χριστουγέννων – Οι πιο σέξι ιδέες για το ρεβεγιόν

Her News