HerNews.gr
Μόδα

Fashion tips για γυναίκες με petite σιλουέτα

Όσον αφορά την πλοήγηση στον κόσμο του styling, μια petite σιλουέτα μπορεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ και ρούχα να αναδειχθεί πάρα πολύ. Απλά χρειάζεται λίγη προσοχή ώστε τα πανωφόρια ή οι τσάντες να μην φαίνονται πολύ δυσανάλογα με το μέγεθός σας.

Η επιλογή ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ που συμπληρώνουν το ύψος σας μπορεί να κάνουν ένα outfit πραγματικά να δείχνει wow.

Εδώ λοιπόν μοιραζόμαστε  μερικές συμβουλές και κόλπα, για εσάς που έχετε petite σιλουέτα.

1. Crop top

Τα crop top θα πρέπει να αποτελούν βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας σε κάθε  γυναίκα με petite σιλουέτα. Κάνουν τη μέση σας να φαίνεται ψηλότερη, επιμηκύνοντας τα πόδια και δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του επιπλέον ύψους. Εναλλακτικά, επιλέξτε φορέματα με κομμένες λεπτομέρειες γύρω από τη μέση για να πετύχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα.

2. Ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες

Οι ψηλόμεσες φούστες, τα παντελόνια και τα σορτς που κάθονται πάνω από τη φυσική γραμμή της μέσης σας θα και κάνουν τον κορμό να φαίνεται ψηλότερος. Η επιλογή του παντελονιού με ψηλότερη μέση μπορεί να επιμηκύνει το κάτω μισό του σώματός σας και να δημιουργήσει μια ισορροπημένη αναλογία.
Τα ψηλόμεσα παντελόνια και οι φούστες τονίζουν επίσης τη λεπτή μέση. Οπότε είναι ιδανικά αν έχετε petite σιλουέτα, αφού τραβάνε την προσοχή στο πάνω μέρος του σώματος και δίνουν την αίσθηση πρόσθετου ύψους.

3. Καθορίστε τη μέση

Ένα φαρδύ τοπ ή φόρεμα με απροσδιόριστη μέση μπορεί εύκολα να κατακλύσει μια μικροκαμωμένη φιγούρα.
Εάν το ψηλόμεσο κάτω μέρος δεν είναι για εσάς, δοκιμάστε ένα φόρεμα ή τοπ με σφιγμένη μέση για να τονίσετε τα μικροκαμωμένα χαρακτηριστικά σας.

4. Τα κατάλληλα παπούτσια

Επιλέξτε παπούτσια σε ουδέτερες αποχρώσεις που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο φυσικό χρώμα του δέρματός σας.
Τα παπούτσια με μυτερές μύτες μπορούν να κάνουν τα πόδια σας να δείχνουν πιο μακριά.

Αντίθετα, αποφύγετε τα παπούτσια με λουράκια στον αστράγαλο καθώς μπορεί να δώσουν στα πόδια σας απότομο τελείωμα και να τα κάνουν να φαίνονται πιο κοντά. 

Πώς να φορέσετε το τζιν μπουφάν φέτος το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Set up: Το trend στη μόδα

Her News

H Kaia Gerber είναι το νέο πρόσωπο της DKNY!

HerNewskl

Mom jeans: Το πιο παρεξηγημένο τζιν της σεζόν

HerNewskl