HerNews.gr
Μόδα

Shay Mitchell: Μοιράζεται συμβουλές για καλεσμένους σε γάμο – «Οι παντόφλες είναι απαραίτητες»

 H Shay Mitchell αποκάλυψε πώς καταφέρνει να παραμένει άνετη όταν παρευρίσκεται σε γάμο – ενώ εξακολουθεί να δείχνει κομψή.

«Συμβουλή γάμου: οι παντόφλες είναι απαραίτητες», έγραψε η Shay Mitchell, σε ένα καρουζέλ στο Instagram που έδειχνε τα κυριότερα σημεία από έναν γάμο που παρευρέθηκε κοντά στη Ρώμη της Ιταλίας.

Η Shay Mitchell σε γάμο

Εκτός από το να μοιραστεί τις συμβουλές της με τους ακόλουθούς της, η Shay Mitchell συνεχάρη τη νύφη και τον γαμπρό για την ένωσή τους και τους ευχαρίστησε χαριτολογώντας «μου έδωσαν ένα μέρος να φορέσω αυτό το φόρεμα».

«Σας αγαπώ και τους δύο», κατέληξε στο μήνυμά της για τους νεόνυμφους.   

Για τον γάμο, η Mitchell φόρεσε ένα κόκκινο μπαντό φόρεμα που είχε κόκκινα πούπουλα στο μπούστο από την εταιρία The New Arrivals του İlkyaz Özel.

Τα μαλλιά της ήταν μαζεμένα σε έναν κομψό κότσο και κράτησε τα αξεσουάρ της απλά με ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. Ωστόσο, στην πρώτη φωτογραφία στο καρουζέλ, η ηθοποιός είχε αλλάξει τις γόβες της με ένα ζευγάρι λευκές παντόφλες.

Άλλες εικόνες από το καρουζέλ έδειχναν το πλήρες ντύσιμό της για την ιδιαίτερη μέρα των φίλων της, που περιελάμβανε ένα ζευγάρι κομψές μαύρες γόβες slingback με διάφανα λουράκια.

Εκτός από μια φωτογραφία με καρέκλες στη σειρά για τη γαμήλια τελετή, μια φωτογραφία της να χορεύει με τη νύφη και μια αξιολάτρευτη εικόνα του νεόνυμφου ζευγαριού που χορεύει έξω, η Shay Mitchell ανήρτησε επίσης αρκετές λήψεις με το ντύσιμό της από διαφορετικά πλεονεκτήματα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πιτζάμες: Το πιο στιλάτο και άνετο δώρο για εσένα και τις φίλες σου!

HerNewskl

Coquette trend: Η τάση που κατακλύζει το TikTok και μας κάνει…κοκέτες

HerNewskl

Skyline Beyond: Η νέα συλλογή της HOFF μας ταξιδεύει..

Her News