HerNews.gr
Ζώδια

4 Ζώδια που θεωρούνται τα καλύτερα στο κρεβάτι

Μερικά  ζώδια, χωρίς καμία αμφιβολία, είναι τρελά καλά στο κρεβάτι κι έχουν απίστευτες επιδόσεις στο σεξ. Κάθε κίνηση που κάνουν, πράγματα που ψιθυρίζουν μπορούν να ξεσηκώσουν έναν άνθρωπο αρκετά ώστε να κάνει το καλύτερο σεξ που έχει κάνει.

Μερικοί άνθρωποι είναι φυσικά προικισμένοι στο σεξ, ενώ κάποιοι άλλοι κατακτούν τις δεξιότητές τους στο κρεβάτι. Μπορεί επίσης να είναι δύσκολο να βρείτε τη σεξουαλική συμβατότητα και για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε, έχουμε καταγράψει τα ζώδια που είναι υπέροχα στο κρεβάτι!

Σκορπιός

Αυτό είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ζώδιο κι όταν φέρνουν τη μυστηριότητά του στο κρεβάτι, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Τους αρέσει να πειραματίζονται με σεξουαλικές στάσεις. Είναι σούπερ κυρίαρχοι στο κρεβάτι, αλλά δεν ξεχνούν να φέρουν το διασκεδαστικό πηλίκο κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό είναι που τους κάνει εξαιρετικό σύντροφο στο κρεβάτι.

Λέων

Έχουν αυτοπεποίθηση και πολύ σεξουαλική ορμή. Τους αρέσει απόλυτα το σεξ και να περνούν χρόνο με τον σύντροφό τους. Έχουν ένα πολύ σαγηνευτικό χάρισμα που μπορεί να γοητεύσει οποιονδήποτε. Αγαπούν τα έντονα προκαταρκτικά παιχνίδια και έχουν στόχο να κάνουν τον σύντροφό τους να νιώσει πολύ ξεχωριστός.

Δίδυμοι

Η διπλή προσωπικότητά των Διδύμων είναι πολύ διασκεδαστική κατά τη διάρκεια του σεξ. Αναδεικνύουν και την υποχωρητική και κυρίαρχη πλευρά τους επίσης. Αυτό δεν αφήνει ποτέ το κρεβάτι να γίνει βαρετό. Οι Δίδυμοι έχουν πάντα κόλπα στο μανίκι τους για να κάνουν το σεξ ενδιαφέρον και φλογερό. Θα φέρουν ακόμη και σεξουαλικά παιχνίδια για να κάνουν τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις πιο αξέχαστες.

Ζυγός

Είναι kinky και το ξέρουν. Οι Ζυγοί είναι καταπληκτικοί στο σεξ και ξέρουν πώς να σας ευχαριστήσουν, όπως ακριβώς το θέλετε. Φαίνεται ότι γνωρίζουν πάντα τις σεξουαλικές σας ανάγκες, επομένως δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση όταν κάνετε σεξ με έναν Ζυγό.

3 Ζώδια που πάντα έλκονται από το σκοτάδι

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Απριλίου

Her News b

Ζώδια: Τι να φορέσετε αυτόν τον Απρίλιο σύμφωνα με το ωροσκόπιό σας

HerNews ka