HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20Απρ)

Μια βδομάδα που θα ασχοληθείτε έντονα με συμβόλαια και συμφωνίες που πρέπει να κλείσετε όπως επίσης δεν θα λείψουν οι επικοινωνίες τα μηνύματα και οι μετακινήσεις δεν αποκλείεται να πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με κάποιους συγγενείς σας. Αρκετοί είστε εσείς που θα θέλατε να κάνετε μια αγορά μεταφορικού μέσου.

ΤΑΥΡΟΣ (21Απρ-20Μαί)

Ο τομέας που θα σας απασχολήσει θα είναι τα οικονομικά,χρήματα που έχουν να κάνουν με ένα δημιουργικό σας σχέδιο και τώρα λαμβάνετε οικονομικές απολαβές και το μόνο σίγουρο είναι πως ανεβαίνει η αυτοπεποίηθηση σας. Αρκετοί από εσάς θα επωφεληθείτε χρηματικά από τον ερωτικό σας σύντροφο και θα καταλάβετε πως σας νοιάζεται πραγματικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί-21Ιούν)

Μια βδομάδα με όλο σας το ενδιαφέρον στραμμένο στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και συνεργασίες που πρέπει να τις διευθετήσετε με πολλές επικοινωνίες και αρκετές μετακινήσεις. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με ανθρώπους της οικογένεια σας που θα έχουν την ανάγκη σας η με την ακίνητη περιουσία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν-22Ιουλ)

Θα μπείτε σε μια διαδικασία κρυφών μετακινήσεων όπως και σε επικοινωνίες. Είναι πολύ πιθανόν να κάνετε και κάποιες κρυφές συμφωνίες και συμβόλαια, πρέπει όμως να ξέρετε πως όλα αυτά κάποια στιγμή θα φανερωθούν για αυτό καλό θα ήταν να είστε προσεχτικοί. Πολύ πιθανόν, αυτή τη βδομάδα, να υπάρχει και αρκετό παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας.

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-23 Αυγ)

Εσάς, η βδομάδα σας βρίσκει μέσα σε συλλόγους και φιλικές παρέες αρκετοί από εσάς πραγματοποιείται στόχους και ελπίδες και αυτό σας γεμίζει χαρά και ικανοποίηση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι το παρασκήνιο που υπάρχει πίσω από τη πλάτη σας και οι κρυφές ενέργειες κάποιων που θα τις μάθετε κάπου παρακάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24-Αυγ-22Σεπ)

Έχει έρθει η στιγμή να ασχοληθείτε με τη καριέρα και τα επαγγελματικά σας και αυτή η βδομάδα σας βρίσκει σε αρκετές μετακινήσεις επικοινωνίες και συμφωνίες δώστε λοιπόν προτεραιότητα στη δουλειά σας για να σας αποφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.Αρκετοί είστε εσείς που θα βρεθείτε με φιλικά σας πρόσωπα αλλά προσοχή στο τι θα πείτε.

ΖΥΓΟΣ(23Σεπ-22Οκτ)

Και ενώ έχετε φοβερή υπερένταση και όλοι προσπαθούν να σας φορτώσουν όλο και περισσότερες ευθύνες εσείς έχετε εστιάσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις σπουδές σας και πολύ πιθανόν ένα μεταπτυχιακό που το  είχατε αφήσει μισοτελειωμένο,ενώ συγχρόνως σχεδιάζετε ένα ταξίδι σας στο εξωτερικό που το ονειρευόσαστε καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(23 Οκτ-22Νοε)

Εσείς θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να διευθετήσετε εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με τράπεζες και δημόσια ταμεία έτσι ώστε να μπορέσετε να ησυχάσετε από αυτό το βραχνά και να αποκτήσετε την ηρεμία σας. Αρκετοί από εσάς θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας και θα πρέπει να τρέξετε λίγο παραπάνω.

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21Δεκ)

Αυτή η βδομάδα θα κινητοποιήσει έντονα τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και θα πρέπει να εστιάσετε σε αυτά τα θέματα έτσι ώστε αργότερα να είστε πιο ήρεμοι.Αρκετοί από εσάς θα δεχθείτε επαγγελματικές προτάσεις για συνεργασίες.

Αν σας προτείνουν ένα διακανονισμό σε οικονομικές οφειλές που έχετε σε τράπεζες η δημόσια ταμεία να το κάνετε.

ΑΙΓΩΚΑΙΡΟΣ(22 Δεκ-20 Ίαν)

Αυτή η βδομάδα θα σας απασχολήσει έντονα το εργασιακό σας κομμάτι όπως επίσης η καθημερινότητα και η υγεία σας.Πολύ πιθανόν να πήρατε κάποια κιλά παραπάνω λόγω του Πάσχα και να πρέπει να κάνετε δίαιτα.Ενώ συγχρόνως εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(21 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή η βδομάδα σας βρίσκει χαρούμενους και ευτυχισμένους με τα ερωτικά σας να πηγαίνουν τέλεια με τα φλερτ να έχουν αυξηθεί και να έχετε μεγάλη ζήτηση με τις επικοινωνίες και τα ερωτικά  μηνύματα που λαμβάνετε να σας φτιάχνουν τη διάθεση και να αισθάνεστε μεγάλη αυτοπεποίθηση.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η βδομάδα σας βρίσκει με το ενδιαφέρον σας όλο μέσα στο σπίτι και την οικογένεια.Πολλούς από εσάς θα σας απασχολήσει έντονα ένα ακίνητο όπως επίσης και οι γονείς σας ενώ δεν θα λείψουν και κάποιες συνεργασίες με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.Τα ερωτικά σας εξακολουθούν να είναι ενεργοποιημένα και να έχετε πολλές ερωτικές προτάσεις.

 

 

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Η Πανσέληνος των ροζ λουλουδιών & της αγάπης στα 12 ζώδια – Προβλέψεις απο την Αστρολόγο Μάρι Γιόβα

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 06/06 έως 12/06

Her News b

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 25 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου

Her News