HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Απριλίου

ζωδια

Ζώδια: Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια από 18/4 έως 24/4.

Μάθετε τις προβλέψεις της εβδομάδας για όλα τα ζώδια, από την αστρολόγο μας, Εύη Κατσέλη!

ΚΡΙΟΣ(21 Μαρ-20 Απρ)

Αρκετοί από εσάς ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου, θα έχετε μια ανησυχία αυτή την εβδομάδα. Ο ύπνος σας δεν θα είναι και τόσο καλός. Οι υπόλοιποι που ανήκετε στα ζώδια του Κριού θα κινηθείτε παρασκηνιακά και πολύ πιθανόν να κρύβετε κάποια σχέση που θα κάνετε για να μην γίνουν σχόλια.
Θα ήθελα όμως να ξέρετε πως αυτό την επόμενη εβδομάδα θα έχει την τάση να φανερωθεί για αυτό να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

ΤΑΥΡΟΣ(21 Απρ -20 Μαί )

Ιδανικά εσείς οι Ταύροι αυτή την εβδομάδα και ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αλλά και με την οικογενειά σας.
Δεν αποκλείεται να πρέπει να δώσετε κάποια βαρύτητα και στην ακίνητη περιουσία σας. Οι υπόλοιποι θα έχετε σε πρώτο πλάνο τα ερωτικά σας και θα θελήσετε να βρεθείτε με το άτομο που αγαπάτε, να περάσετε όμορφα και επιτέλους να χαρείτε. 

ΔΙΔΥΜΟΣ(21 Μαί -21 Ιούν )

Μπορείτε να κάνετε κάποιες επικοινωνίες και μετακινήσεις που τόσο πολύ θέλετε αλλά πολύ κρυφά και μυστικά. Αυτό διότι δεν θα θέλετε να το μάθουν κάποια άτομα. Φροντίστε όμως να έχετε τα νώτα σας καλυμμένα για να μην εκτεθείτε. Θα μπορέσετε συγχρόνως να καταξιωθείτε σε ένα επαγγελματικό χώρο και δεν το βρίσκω καθόλου απίθανο μέσα σε αυτό το χώρο να κάνετε και μια ερωτική γνωριμία .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22 Ιούν -22 Ιουλ)

Αγαπημένα μου Καρκινάκια, ήρθε η στιγμή επιτέλους να πάρετε τη συναισθηματική ασφάλεια που τόσο έχετε ανάγκη. Θα δείτε λοιπόν πως αυτή την εβδομάδα μέσα από το φιλικό περιβάλλον, εσείς θα πάρετε άπλετα την αγάπη που χρειάζεστε. Συγχρόνως, μπορείτε να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Να μετακινηθείτε με ένα ταξίδι και να πάρετε πολλά και ευχάριστα μηνύματα, που θα σας φτιάξουν κατά πολύ τη διάθεση .

ΛΕΩΝ(23 Ιουλ-22 Αυγ)

Τι ζητάτε εσείς; Μια κοινωνική καταξίωση! Να βρεθείτε επιτέλους στη θέση που σας αξίζει. Και κάνετε ότι μπορείτε για αυτό. Προσπαθείτε με κάθε μέσο να καθιερωθείτε και συγχρόνως να πάρετε και το μισθό που θα σας ικανοποιήσει για τη δουλειά που ρίχνετε.
Πρέπει να ξέρετε πως η επίτευξη είναι σχεδόν κοντά σας. Δουλέψτε όπως ακριβώς εσείς ξέρετε και θα σας δοθούν τα εύσημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23 Αυγ-22 Σεπ)

Αρκετό διάστημα τώρα, ονειρεύεστε ένα μακρινό ταξίδι ένα μέρος με διαφορετική κουλτούρα και φιλοσοφία ζωής.
Τώρα είναι η στιγμή να το πραγματοποιήσετε και να μπορέσετε επιτέλους να νιώσετε ικανοποιημένοι. Επεκταθείτε λοιπόν και κάντε τα ονειρά σας πραγματικότητα. Αν αρκετοί από εσάς θέλετε να επεκταθείτε εργασιακά στο εξωτερικό, θα υπάρξει αρκετή εύνοια .

ΖΥΓΟΣ(23 Σεπ-20 Οκτ)

Αυτή την εβδομάδα θα ήθελα να ζητήσετε πίσω κάποια δανεικά που έχετε δανείσει σε φιλικά σας άτομα. Μην φοβηθείτε να τα ζητήσετε γιατί θα τα πάρετε. Επίσης, θα πρέπει να αποφύγετε κάποιες εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο και να μην τραβήξετε τα άκρα αν θέλετε να κρατήσετε τις ισορροπίες.
Γιατί θα υπάρξει μεγάλο φόρτο εργασίας και αυτό θα σας προκαλέσει ένα εκνευρισμό παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(21 Οκτ-22 Νοε)

Ιδανική εβδομάδα για να ασχοληθείτε με το γάμο ή τη σχέση σας. Θα πρέπει να δώσετε λίγη βαρύτητα παραπάνω και να τους δώσετε κάποιες ευκαιρίες να σας αποδείξουν ότι αξίζουν που βρίσκονται στη ζωή σας. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να κάνετε μια συνεργασία με ένα φιλικό σας άτομο.
Ο κρόνος εξακολουθεί να σας πιέζει και να σας φορτώνει παραπάνω ευθύνες και υποχρεώσεις .

ΤΟΞΟΤΗΣ(23 Νοε-21 Δεκ)

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να ασχοληθείτε λίγο παραπάνω με την εργασία σας και να φύγετε από ενοχικές καταστάσεις.
Η οικογένεια εξακολουθεί να σας ζητάει πράγματα και να σας τρέχει για κάποιες δικές της υποχρεώσεις. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα εσείς να εξαντληθείτε. Προσπαθείστε να μην έρθετε σε ρήξεις με τα πολύ δικά σας άτομα και κρατήστε τις ισορροπίες, για να μην το μετανιώσετε λίγο αργότερα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22 Δεκ-22 Ίαν )

Αρκετοί από εσάς αυτή την εβδομάδα θα μπορέσετε να περάσετε όμορφα, να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να κινητοποιηθείτε ερωτικά. Αδράξτε τις ευκαιρίες και μην αφήσετε να πάνε χαμένες, καθώς για αρκετό διάστημα δεν περνάγατε και πολύ καλά.
Θα υπάρξουν πολλά και ευχάριστα νέα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα και συγχρόνως θα μπορέσετε να κάνετε και κάποια ταξιδάκια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (23 Ίαν -19 Φεβ)

Αυτή την εβδομάδα, αρκετοί από εσάς θα θελήσετε να γνωρίσετε τη σχέση σας στη οικογενειά σας και να πάει η σχέση σε άλλο επίπεδο.
Ο κρόνος εξακολουθεί να σας πιέζει και να σας φορτώνει ευθύνες και ο Ουρανός σας λέει φύγετε από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος. Αλλάξτε πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σας. Έξοδα αρκετά θα υπάρξουν αυτές τις μέρες και αυτό θα σας αγχώσει.

ΙΧΘΥΕΣ(20 Φεβ-20 Μαρ)

Αυτή η εβδομάδα για τα ζώδια των Ιχθύων θα κυλήσει με πολλές επικοινωνίες συμφέρουσες συμφωνίες και πολλά και ευχάριστα νέα.
Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποια μικρά ευχάριστα ταξιδάκια. Μην αφήσετε ευκαιρίες λοιπόν να πάνε χαμένες και προσπαθείστε να περάστε όμορφα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα θελήσετε να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω μέσα από τόσες εξόδους .   

Νεότερα Άρθρα

Αστρολογία: Αυτά είναι τα 3 πιο ερωτικά ζώδια

Her News

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων του αέρα

Her News

Οι μεγαλύτερες αστρολογικές ημερομηνίες του 2024 & τι σημαίνουν

HerNews ka