HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Μαμαλάκης για την περιπέτεια υγείας: «Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” και μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε ξανά με την υγεία του καθώς χρειάστηκε να νοσηλευτεί και πάλι, αλλά και για τον άδικο χαμό του Αντώνη Καργιώτη στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλη του πληρώματος του πλοίου τον πέταξαν αβοήθητο στη θάλασσα.

«Δεν είμαι πολύ προσεκτικός και ξανάπιασα το περσινό μικρόβιο. Μου το θεράπευσαν, βρήκαν κι άλλες… αμαρτίες, ξαναμπήκα στο νοσοκομείο, τις έκανα κι αυτές καλά και πριν από μία βδομάδα βγήκα. Πλέον είμαι σε αποθεραπεία και είμαι πολύ καλά», αποκάλυψε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Και πρόσθεσε: «Το να μείνεις πολύ καιρό σε ένα νοσοκομείο, όσο και να σε φροντίσουν οι δικοί σου άνθρωποι, η ψυχολογία σου πέφτει. Μένεις μόνος το βράδυ, βλέπεις ένα ταβάνι κίτρινο. Όλα τα κακά που έχεις περάσει στη ζωή σου σού έρχονται στο κεφάλι. Αυτό είναι πολύ αρνητικό».

«Δεν το σκέφτηκα ούτε μία στιγμή ότι μπορεί να πεθάνω. Ήταν η πρώτη φορά που έπαθα μία ψυχολογική σύγχυση. Έχω κάνει εγχείρηση στο κρανίο, στην καρδιά, στα γόνατα, είμαι βιονικός γενικά αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Τέλος, η συζήτηση στράφηκε στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά και εκεί ο γνωστός σεφ δεν μπόρεσε να κρύψει τη βαθιά του οδύνη.

«Αυτό που έγινε ήταν φόνος. Με το κύρος ότι είσαι πλήρωμα του δίνεις μια σπρωξιά και τον πετάς στη θάλασσα; Και δεν κάνεις και τίποτα; Είναι φόνος!».

«Αυτούς τους μάγκες θα ‘πρεπε να τους ξεριζώσουν την πέτσα με τανάλια. Είναι σαν να σκότωσαν ένα απροστάτευτο παιδάκι. Με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ αυτό. Δεν είναι εύκολα πράγματα. Μπορεί να μην τον είχα συναντήσει ποτέ τον άνθρωπο αλλά τόση αδικία ρε παιδί μου;», είπε με δάκρυα στα μάτια ο γνωστός σεφ.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Φαίη Μαυραγάνη: «Δεν έμαθα ποτέ γιατί έφυγα από τον ΑΝΤ1 και δεν με ενδιαφέρει κιόλας»

HerNews ka

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Δεν θέλω “συγγνώμη” από τον Γιώργο Θεοφάνους»

Her News

«Βόμβα» στο Survivor All Star: Αποβλήθηκαν Γιωρίκας Πηλίδης και Ηλίας Γκότσης – Τι συνέβη

Her News