HerNews.gr
Διεθνή

Caitlyn Jenner: Αποκαλύπτει ότι η Kim Kardashian έψαχνε από μικρή έναν τρόπο να γίνει διάσημη

Η Caitlyn Jenner ισχυρίζεται στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την οικογένεια Kardashian ότι η θετή κόρη της Kim Kardashian «υπολόγιζε» τη φήμη από νωρίς.

«Η Kimberly υπολόγισε από την αρχή: «Πώς μπορώ να γίνω διάσημη;» λέει η 73χρονη Ολυμπιονίκης σε ένα τρέιλερ για το «House of Kardashian» του Sky που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Ο ιδρυτής του «Girls Gone Wild» και φίλος της οικογένειας των Kardashian, Joe Francis, αποκαλύπτει στη συνέχεια ότι το sex tape της Kim Kardashian του 2000 με τον πρώην της Ray J ήταν «ένα μέσο για να πετύχει κάποιος ένα σκοπό».Κέιτλιν Τζένερ

«Ήταν για να δημιουργήσει μια διαμάχη», προσθέτει ο Φράνσις, 50 ετών.

Το τρέιλερ της τριμερούς σειράς περιλαμβάνει επίσης μια ανώνυμη —και αφανή— γυναίκα να μιλά για την  Kris Jenner, που θέλει «να είναι κάτι περισσότερο από μια νοικοκυρά», ενώ μια άλλη φωνή προσθέτει: «Κατέστρεψαν τον κόσμο!»

η caitlyn jenner και η kim kardashian το 2007

Σε αντίθεση με το “Keeping Up With the Kardashians” του E! και το “The Kardashians” του Hulu, οι Kardashian-Jenners δεν έχουν κανένα συντακτικό έλεγχο στο “House of Kardashian”, το οποίο υπόσχεται να είναι εκρηκτικό.

«Ήμουν ευτυχής που συμμετείχα στη διαδικασία της συνέντευξης για να μοιραστώ τη δική μου πλευρά, η οποία δείχνει τη δύναμη, την επιρροή και την ανδρεία που έχει η οικογένειά μου για να αιχμαλωτίσει την προσοχή του κόσμου και να την κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια», ακούγεται να λέει η Caitlyn, η οποία ήταν παντρεμένη με την Kris για 23 χρόνια.

«Είμαι απίστευτα περήφανη για όλα τα παιδιά και τα θετά μου παιδιά».

Το 2019, η Caitlyn παραδέχτηκε επίσης ότι δεν είχε μιλήσει με την πρώην θετή της κόρη Khloé Kardashian εδώ και πέντε χρόνια, καθώς είχαν μια διαμάχη για τη μετάβαση του φύλου της το 2015.

«Πέρασα από κάθε παιδί και η Khloé για κάποιο λόγο ήταν νευριασμένη με κάτι σε όλη αυτή τη διαδικασία. Έχουν περάσει πέντε ή έξι χρόνια και πραγματικά δεν έχω μιλήσει μαζί της από τότε», είπε η πρώην αθλήτρια στο «I’m Celebrity…Get Me Out of Here».

«Ήμασταν πολύ κοντά. Την μεγάλωσα από 5 χρονών. Πραγματικά δεν ξέρω ποια είναι τα προβλήματά της».

Το «House of Kardashian» θα προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 8 Οκτωβρίου στο Sky Documentaries και την υπηρεσία ροής Now.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάνα Μαρίν : Πάρτι μέχρι τελικής πτώσης για την ανανεωμένη και χωρισμένη πρώην πρωθυπουργός της Φινλανδίας

HerNews ka

Καιρός: Έρχεται πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

HerNews ka

Kanye West: Κατήγγειλε παπαράτσι στην αστυνομία ισχυριζόμενος ότι τον προκάλεσε σε καυγά

HerNews ka