HerNews.gr
Διεθνή

Σάλος δίχως τέλος για το βίντεο της Σάνα Μάριν, πρωθυπουργό της Φινλανδία: «Ναι, θα κάνω τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών»

Τον γύρο του Διαδικτύου έκαναν χθες βίντεο με την πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μάριν να διασκεδάζει με διασημότητες της χώρας της. Προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων, με υπόνοιες για χρήση ναρκωτικών.

Τα βίντεο, που έχουν συρραφεί από διάφορα κλιπ δείχνουν την πρωθυπουργό της Φινλανδίας και άλλους παρευρισκόμενους σε πάρτι να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί

H 36χρονη Μαρίν, έχει αποκτήσει φήμη με τις cool εμφανίσεις της στον ελεύθερο χρόνο της, διακρίνεται στο viral βίντεο, που αναρτήθηκε για πρώτη φορά στο Instagram Stories, να πίνει και να χορεύει με μια ομάδα φίλων της και να τραγουδάει τραγούδια του Φινλανδού ράπερ Petri Nygrd και της τραγουδίστριας της ποπ Antti Tuisku.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, τη Μαρίν πλαισιώνουν στο βίντεο η καλλιτέχνις και η αδελφή της Άννα, η φωτογράφος και influencer Γιανίτα Αούτιο, η παρουσιάστρια Τίνι Βίλκστρομ, η τρομπετίστα Ιλόνα Ιλικόρπι, η παρουσιάστρια του ραδιοφώνου Καρολίνα Τουόμινεν, η στιλίστρια Βέσα Σίλβερ και η βουλευτής Ιλμάρι Nούρμινεν από το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα της Φινλανδής πρωθυπουργού.

«Δέχομαι να κάνω τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών»
Η Φινλανδή πρωθυπουργός, δήλωσε χθες ότι δεν θα την πείραζε να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, μετά την προβολή του βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή τις φήμες για κατανάλωση ναρκωτικής ουσίας.

«Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έκανα χρήση ναρκωτικών, και συνεπώς, δεν έχω πρόβλημα να κάνω τεστ», δήλωσε στον Τύπο η Σάνα Μάριν, του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SDP). «Χόρεψα, τραγούδησα, διασκέδασα, έκανα νόμιμα πράγματα», είπε ο πρωθυπουργός,

Σάνα Μάριν: Δεν πήρα ναρκωτικά, κατανάλωσα μόνο αλκοόλ

Η Σάνα Μάριν πήρε θέση και σχολίασε σχετικά με τα καυστικά σχόλια γύρω από το βίντεο, σε ζωντανή μετάδοση πριν από την χθεσινή έναρξη της θερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος.

Διαβάστε περισσότερα στη vradini.gr 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ρωσία: Συγκλονίζουν τα βίντεο έξω από τα καταστήματα McDonald’s μετά την αποχώρηση τους από την χώρα

Her News b

Πρίγκιπας Χάρι: Πήγε να παραδώσει…βραβείο μετά τη συνάντηση με τον καρκινοπαθή πατέρα του

HerNews ka

Σεισμός στην Τουρκία: Άνδρας προσπάθησε να κλέψει μωρό από νοσοκομείο στην επαρχία Χατάι

HerNews ka