HerNews.gr
Μόδα

Όσα πρέπει να σκεφτείς πριν αγοράσεις κοσμήματα

Όταν αγοράζετε κοσμήματα είναι σημαντικό πρώτα να έχετε σκεφτεί ορισμένα πράγματα. Εξάλλου, σε τελική ανάλυση, κάνετε μια επένδυση σε κάτι που θέλετε να φοράτε συχνά. Αλλά με λίγη έρευνα και λίγα περισσότερα ψώνια, μπορείτε να χαρίσετε στον εαυτό σας κάτι υπέροχο. Σίγουρα θα ενθουσιάζεστε με την αγορά σας για τα επόμενα χρόνια.

Είτε πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που έχετε βάλει στο μάτι, ένα μενταγιόν από πολύτιμους λίθους, ένα βραχιόλι ή μεγάλα, αστραφτερά σκουλαρίκια, σίγουρα θα υπάρχει ένα κομμάτι που ταιριάζει τέλεια στην γκαρνταρόμπα σας, στον τρόπο ζωής σας και στον προϋπολογισμό σας.

Μπορείτε να φτιάξετε την γκαρνταρόμπα σας με τα ωραία κοσμήματα κομμάτι με κομμάτι, ξεκινώντας από τα βασικά.

Ανακαλύψτε το στιλ σας

Όταν επιλέγετε ένα εκλεκτό κόσμημα για τον εαυτό σας, καθορίστε τι είδους προσωπικό στιλ έχετε. Μετά επιλέξτε κάτι που ταιριάζει με αυτό το στιλ. Σκεφτείτε πώς είναι η γκαρνταρόμπα της δουλειάς σας. Αν πηγαίνετε συχνά για για κοκτέιλ μετά τη δουλειά ή παρακολουθείτε θέατρο τα Σαββατοκύριακα. 
Έχετε την τάση να φοράτε κομψά, θηλυκά πράγματα ή η γκαρνταρόμπα σας είναι πιο μινιμαλιστική και σπορ;

Είναι σημαντικό να κατανοήσετε αυτά τα πράγματα, γιατί όταν επιλέγετε τα κοσμήματα που θα αγοράσετε, θα θέλετε να φαίνονται υπέροχα με αυτά που φοράτε.

Προσπαθήστε επίσης να δημιουργήσετε μια capsule κοσμηματοθήκη με βασικά κοσμήματα, όπως ένα απλό κολιέ με χρυσή αλυσίδα. Ολοκληρώστε τα βασικά των κοσμημάτων σας με ένα υπέροχο βραχιόλι. 

Ένα εξαιρετικό ρολόι είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος να επενδύσετε στον εαυτό σας και την εμφάνισή σας. Τα ρολόγια μπορεί να είναι επίσημα ή casual και ορισμένα στιλ γεφυρώνουν και τους δύο κόσμους. Μπορούν επίσης να προσθέσουν λίγο bling στον καρπό σας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τα HOFF έρχονται πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Her News

Χρυσές Σφαίρες 2024: H εμφάνιση της Taylor Swift με το iconic φόρεμα του οίκου Gucci

HerNewskl

MARY MARE: Η resort wear συλλογή της Mary Katrantzou που υμνεί το καλοκαίρι

Her News b