HerNews.gr
Ζώδια

Τα 5 ζώδια που δεν ανοίγονται εύκολα συναισθηματικά

Υπάρχουν μερικά ζώδια που είναι ανοιχτό βιβλίο κι άλλα που δεν ανοίγονται τόσο εύκολα συναισθηματικά. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι τα 5 ζώδια, που ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία.

Παρθένος

Όταν ο Παρθένος νιώσει απειλή ή ότι θέλει να κλείσει ένα θέματα, κυριολεκτικά μπαίνει σε κατάσταση αποσύνδεσης με όσα αισθάνεται και δεν ανοίγεται με κανέναν τρόπο, συναισθηματικά. Έτσι με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να κλείσει τα “μάτια της ψυχής” του και να απομακρυνθεί από όσα τον πιέζουν. Θα ξανασυνδεθεί και θα εκφραστεί, μόνο όταν το θελήσει κι αν το θελήσει.

Ζυγός

Μπορεί να επιμένεις εσύ ότι ο Παρθένος είναι γλυκούλης, αλλά πίστεψέ μας δεν ανοίγεται συναισθηματικά και τόσο εύκολα. Μπορεί αν θέλει να σε γειώσει και να σε ακυρώσει χωρίς πολλά πολλά, μόνο και μόνο επειδή έτσι θέλει. Βάζει “στο ψυγείο” όσα νιώθει, γιατί εκείνη την στιγμή που συμβαίνει κάτι, αποφασίζει ότι δεν θέλει άλλο. Γυρνάει την πλάτη κι απλά φεύγει. Να θυμάσαι επίσης, ότι είναι από τα ζώδια που δεν ενοχλείται με πολλά, αλλά αν φτάσει να μην σου ανοίγεται πλέον, σημαίνει ότι κάτι σοβαρό έχεις κάνει.

Σκορπιός

Το μοναδικό ζώδιο από το στοιχείο του Νερού που όπως γνωρίζουμε όλοι είναι πολύ συναισθηματικά φορτισμένο, αλλά μόνο για την συναισθηματική του επιβίωση. Ο Σκορπιός μπορεί να τα μαζέψει όλα και να μην εκφραστεί συναισθηματικά τόσο πολύ σε σημείο να απορείς γιατί είναι τόσο σκληρός ως άνθρωπος, κάποιος που ανήκει σε αυτό το ζώδιο. Μαγική λοιπόν η λέξη “επιβίωση” και περιγράφει απόλυτα τις αντιδράσεις αυτού του ζωδίου.

Αιγόκερως

Είναι από τα ζώδια που θα τα χαρακτηρίζαμε ως ο “δολοφόνος με το ψυχρό χαμόγελο”. Αν δεν μπορεί ο Αιγόκερως να πει “φτάνει ως εδώ, από δω και πέρα τα μαζεύω συναισθηματικά και φεύγω” τότε κανείς άλλος δεν μπορεί να το πει. Γιατί το κάνει αυτό όμως; Επειδή φοβάται μη πληγωθεί και σίγουρα δεν θέλει να ξέρεις ότι φοβάται.  Επίσης δεν θέλει κανείς να παίξει με τα συναισθήματά του.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος μπορεί να προσποιηθεί εύκολα και να μην εκφράσει όσα νιώθει, χωρίς να “κρασάρει το σύστημα”. Μεταξύ μας, από όλα τα ζώδια στην λίστα, ο Υδροχόος είναι το μόνο που καταφέρνει να αφήσει στην άκρη όσα νιώθει. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 24 έως 30 Οκτωβρίου

Her News

Αλήθειες που πρέπει να γνωρίζεις αν αγαπάς έναν Λέοντα

Her News

Αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου απο τη Μάρι Γιόβα: Ένας άνεμος που μεταμορφώνει & αλλάζει τον κόσμο

Her News