HerNews.gr
Μόδα

Τάσεις σε μπικίνι & μαγιό: Ποια θα φορέσουμε το καλοκαίρι του 2024;

Αν και μπορεί να μην σας φαίνεται, οι μέρες στην παραλία, την πισίνα και τη βεράντα είναι προ των πυλών. Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε το κυνήγι για τις καλύτερες τάσεις σε μπικίνι και μαγιό για αυτό το καλοκαίρι του 2024 . Φέτος θα υπάρξουν πολλές τάσεις που γνωρίζετε από άλλες χρονιές, όπως το leopard print ή τα μαγιό που αγκαλιάζουν τον μινιμαλισμό της δεκαετίας του ’90.

Επίσης καινούργια, όπως τρισδιάστατα μαγιό λουλουδιών ή μαγιό με χάντρες.

Για να μην χάσετε καμία από τις τάσεις στα μπικίνι και τα μαγιό που θα κατακτήσουν τις παραλίες αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάσαμε μια λίστα για να τις καταγράψουμε όλες.

#1 Μπικίνι & μαγιό με animal printΤο animal print – πιο συγκεκριμένα το leopard print – στέφθηκε για άλλη μια χρονιά ως το print της καλοκαιρινής σεζόν. Αυτό το καλοκαίρι πέφτουμε στα print για άλλη μια φορά με τη μορφή μαξιμαλιστικών μαγιό και μπικίνι που μετατρέπουν αυτή την τάση στην πιο κομψή των ακτών. 

2. Πολύ ψηλόμεσα μπικίνι 

Αν μιλάμε για μπικίνι, φέτος θα φορεθούν ψηλά μαγιό με ρετρό σιλουέτα. Το καλύτερο πράγμα για αυτή την τάση; Είναι από τα πιο κολακευτικά σε αυτόν τον τομέα και φυσικά κατάλληλο για όλες τις σιλουέτες. 

#3 Μπικίνι και μαγιό με τρισδιάστατα λουλούδιαΤα τρισδιάστατα λουλούδια είναι εδώ για να μείνουν στον κόσμο της μόδας. Τα έχουμε δει σε φορέματα και σε αξεσουάρ όπως τσάντες ή παπούτσια και, τώρα, μπαίνουν κρυφά στα μαγιό σου. Σε μινιμαλιστική εκδοχή αυτά τα λουλούδια θα ποτιστούν με θαλασσινό νερό.

#4 Τα μαγιό που αγκαλιάζουν τον μινιμαλισμό των 90’s

Αν υπάρχει μια δεκαετία με την οποία θα συνεχίσουμε να έχουμε απόλυτη εμμονή αυτό το καλοκαίρι, είναι η δεκαετία του ’90. Αυτό το καλοκαίρι θα αγκαλιάσουμε τον κλασικό μινιμαλισμό του μέσα από απλά και πιο κολακευτικά μαγιό . Χρωματιστά; Ουδέτερα φυσικά!

#5 Κόκκινα μαγιό

Το καλοκαίρι του 2024 είναι για να φοράτε κόκκινο . Σε αληθινό στυλ Pamela Anderson, τα μαγιό σε αυτή την απόχρωση –σε όλα τα στυλ που μπορείτε να σκεφτείτε– θα προκαλέσουν αίσθηση στις παραλίες. Είστε έτοιμοι να τα παρακολουθήσετε;

#6 Μαγιό με χάντρες

Αφού έρχονται στη ζωή μας τα παπούτσια με κοσμήματα, τα μπικίνι με χάντρες και τα μαγιό ακολουθούν επίσης. Από πέρλες στο εσώρουχο μέχρι χάντρες στην κοιλιά, αυτή η τάση είναι ιδανική για όλα τα πάρτι στο νερό που έρχονται στο δρόμο σας.

Rihanna: Βάζει «φωτιά» στο Instagram ποζάροντας με τη νέα της συλλογή εσωρούχων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Longchamp: Η νέα «Cuir de Russie» bucket bag στο προσκήνιο

Her News

Emily Ratajkowski: Η εντυπωσιακή εμφάνιση που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της

HerNews ka

Αυτή η τάση παπουτσιών θα είναι ένα must-have για την άνοιξη

HerNews ka