HerNews.gr
Σχέσεις

Dating στα 30: Συμβουλές που θα σε βοηθήσουν σε μια σχέση

Ένα ραντεβού φαινόταν πολύ πιο εύκολο όταν ήσασταν πιο νέες. Σας άρεσε κάποιος, και αν του αρέσετε κι εσείς, απλά το αποφασίζατε να βγείτε ραντεβού. Ωστόσο, τα ραντεβού γίνονται λίγο πιο περίπλοκα μόλις φτάσετε στα 30 σας, το ίδιο συμβαίνει και με μια σχέση.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα ραντεβού και τις σχέσεις στα 30 σας, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Είναι πιο δύσκολα τα ραντεβού στα 30;

Ορισμένες πτυχές των γνωριμιών στα 30 σας κάνουν τη διαδικασία πιο δύσκολη, όπως η συρρίκνωση της ομάδας υποψηφίων. Δεν μπορείτε πλέον να συναντάτε πιθανούς συντρόφους για σχέση στη σχολή και πιθανώς να μην παρευρίσκεστε τόσο συχνά σε πάρτι και κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτά είναι hot spots για νέες γνωριμίες. Επιπλέον, οι φίλοι σας πιθανότατα θα έχουν λιγότερους ελεύθερους φίλους για να σας γνωρίσουν αυτή τη στιγμή.

Πρέπει να ξέρετε ποια είστε

Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων συμβουλεύουν να εστιάσετε σε αυτό πρώτα και κύρια. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να βγαίνετε ραντεβού στα 30 σας και να μην έχετε ιδέα για το ποια είστε. Αυτό παρατείνει τη φάση των ραντεβού επειδή χάνετε χρόνο με άτομα που δεν έχουν ιδέα πώς να σας φερθούν. Για να προχωρήσετε σε σχέση πρέπει να βρείτε κάποιον που ταιριάζετε στα βασικά και θα σας καλύπτει.

Ξεχάστε το χρονοδιάγραμμα σε μια σχέση

Συχνά αρχίζετε να αισθάνεστε υποχρεωμένες να κάνετε μια σοβαρή σχέση στα 30 σας. Ίσως οι φίλοι σας παντρεύονται όλοι ή οι γονείς σας αμφισβητούν την κατεύθυνση της ζωής σας σε αυτό το θέμα. Εάν ελπίζετε να κάνετε παιδιά μια μέρα, μπορεί να αρχίσετε να ανησυχείτε για αυτό το λεγόμενο βιολογικό ρολόι. Ωστόσο,  οι ειδικοί προειδοποιούν να μην παίρνετε αποφάσεις με βάση ένα χρονοδιάγραμμα.

Dating burnout: Μήπως σε έχουν κουράσει τα αποτυχημένα ραντεβού;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

“Ο σύντροφός μου βαριέται την σχέση μας” – Αυτά είναι τα σημάδια

Her News b

Σχέσεις: Νιώθετε ερωτευμένοι ή απλή αγάπη;

Her News b

Σημάδια που αποδεικνύουν ότι είστε πολύ ερωτευμένες

Her News