HerNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια που δεν συγχωρούν εύκολα

Υπάρχουν κάποια ζώδια που δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στις μικρές διαφωνίες και συγχωρούν εύκολα. Αλλά έχουμε κι εκείνα που δεν ξεχνούν ποτέ και γίνονται εχθροί σου όσο κανένας άλλος. Εδώ είναι τα ζώδια που καλό είναι να μην τα βάλεις μαζί τους, γιατί σπάνια ξεχνούν και δύσκολα συγχωρούν.

Κριός

Οι Κριοί μερικές φορές γίνονται ορκισμένοι εχθροί των ανθρώπων γύρω τους. Αυτή η εχθρότητα συνήθως οδηγείται από τη ζήλια. Όταν ζηλεύουν, ο Κριός προσπαθεί να υποτιμήσει τους άλλους, κάτι που με τη σειρά του αποβάλλει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή τους και τους κάνει ορκισμένους εχθρούς. Το γιατί το κάνουν δεν έχει λογική εξήγηση. Επιπλέον, τους αρέσει να πιστεύουν ότι είναι πιο ισχυροί από τους άλλους.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους. Η μία πλευρά είναι περιποιητική και συναισθηματική, ενώ η άλλη είναι κυρίαρχη και διαβολική. Όταν ένα άτομο τύχει να πυροδοτήσει τη διαβολική πλευρά του Καρκίνου μαλώνοντας μαζί του, δεν θα συγχωρήσει εύκολα.

Λέων

Οι Λέοντες είναι οι τύποι που δεν αντέχουν την προδοσία και μπορούν να αποδειχθούν εχθρικοί με αυτούς που τους προδίδουν. Πάντα έχουν λόγο όταν κάνουν κάποιον ορκισμένο εχθρό τους. Και, ο λόγος που έχουν συνήθως ισχύει.

Τοξότης

Ο Τοξότης αναπτύσσει γρήγορο μίσος για τα άτομα που έχουν άθλιες προθέσεις ή τείνουν να λένε ψέματα. Αν λοιπόν, ανήκεις σε μια από τις δύο κατηγορίες κι έχεις κάποιον Τοξότη στη ζωή σου, δεν θα σε συγχωρήσει πολύ εύκολα.

Τα ζώδια που δίνουν τις καλύτερες συμβουλές

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου

Her News

Λίγα λόγια για την αστρολόγο του Her News, Εύη Κατσέλη

Her News

Αστρολογία & Έρωτας: Τα ζώδια που ταιριάζουν απόλυτα για σχέση

Her News