HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Αυτή είναι επίσημα η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Η επιστήμη μας έχει πει πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με τα οφέλη που έχει το σεξ. Τώρα μάλιστα ήρθαν στο φως νέα επιστημονικά δεδομένα σχετικά με το ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση.

Βέβαια όταν κάνετε σεξ, σίγουρα δεν σκέφτεστε ότι είναι μια επικίνδυνη δραστηριότητα. Όμως,  αποδεικνύεται ότι η σύγχυση με έναν σύντροφο μπορεί περιστασιακά να οδηγήσει σε τραυματισμό και ορισμένες στάσεις είναι πιο επικίνδυνες από άλλες.

Η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Αποδεικνύεται ότι το doggy style είναι η πιο «επικίνδυνη» στάση, υπεύθυνη για το 41 τοις εκατό των καταγμάτων του πέους.

Η σεξοθεραπεύτρια, Δρ Kat Van Kirk είπε στο Vice: «Το ζήτημα είναι βασικά το ηβικό οστό της γυναίκας. Τοποθετείται ελαφρώς διαφορετικά σε κάθε γυναίκα. Μερικές φορές, δεν υπάρχει αρκετή λίπανση και εάν υπάρχει αρκετή δύναμη ή τριβή ή το πέος πιάσει το ηβικό οστό, τότε θα συμβεί η κάμψη σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Η ταπεινή παλαιά ιεραποστολική στάση, την οποία πολλοί θα είχαν υποθέσει ότι είναι η πιο ασφαλής σεξουαλική στάση, ήρθε στην πραγματικότητα στη δεύτερη θέση, προκαλώντας το 25 τοις εκατό των τραυματισμών, ακολουθούμενη από τις στάσεις στις οποίες η γυναίκα είναι στην κορυφή.

Ωστόσο, προτού ανησυχήσετε ότι οι σεξουαλικές πράξεις της κρεβατοκάμαρας σας μπορεί να οδηγήσουν σε μια επίσκεψη στο νοσοκομείο, δεν χρειάζεται να πανικοβληθείτε. Υπάρχουν πολλά οφέλη για την υγεία από μια καλή σεξουαλική ζωή, οπότε υπολογίζουμε στην ισορροπία των πραγμάτων.

Tips που θα κάνουν τον οργασμό ακόμη καλύτερο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Η σεξουαλική ζωή για μια γυναίκα στα 30

Her News

Πόσο σημαντικό θεωρείς το σεξ σε μια σχέση;

Her News

Πέντε πράγματα για το σεξ που δεν γνωρίζατε

Her News