HerNews.gr
Beauty

Πρέπει τα νύχια σας να ταιριάζουν με το μακιγιάζ σας;

Όταν πρόκειται για δημοφιλείς ερωτήσεις ομορφιάς, το αν τα νύχια σας πρέπει να ταιριάζουν με το μακιγιάζ σας είναι αρκετά ψηλά στη λίστα.

Αν παίρνετε πληροφορίες από influencers, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι οι γκουρού του μακιγιάζ και οι YouTubers μοιράζονται ταιριαστές εμφανίσεις ανάμεσα σε νύχια και μακιγιάζ. Οπότε, η σκέψη να πειραματιστούμε με αυτήν την αισθητική μπορεί να έχει έρθει στο μυαλό μας.

Μπορείτε να κρατήσετε τα πράγματα απλά όταν ταιριάζετε τα νύχια και το μακιγιάζ σας ή να πειραματιστείτε με prints, μοτίβα και πολλά άλλα. Είναι μια ιδέα που ίσως αξίζει να εξερευνήσετε.Αλλά, εξαρτάται από τις προσωπικές σας επιλογές. Παρακάτω εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για matchy-machy εμφανίσεις.

#1: Λευκά νύχια και λευκό eyeliner

Το ασορτί λευκό βερνίκι νυχιών με το λευκό eyeliner, σας δίνει μια προσεγμένη εμφάνιση που μπορεί να συμπληρώσει σχεδόν οποιοδήποτε σύνολο ονειρεύεστε. Για να μην αναφέρουμε, ότι είναι μια εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

#2: Ombré μανικιούρ και σκιά ματιών

Αυτό το μανικιούρ προσφέρει μια όμορφη μετάβαση στο χρώμα που σας κάνει πολύ εύκολο να συνδυάσετε δύο αποχρώσεις σε μία. Συνδυάστε το με σκιά ματιών ombré, η οποία διαθέτει έναν συνδυασμό αποχρώσεων από το εσωτερικό προς το εξωτερικό βλέφαρο που χαρίζει μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση. Εμείς σας προτείνουμε να παίξετε με ροζ και βιολετί αποχρώσεις.

#3: Κόκκινα χείλη και νύχια

Είναι ένα δίδυμο που δίνει στο beauty look σας μια κλασική, αλλά θηλυκή πινελιά που είναι πάντα γεμάτη με στιλ. Για να μην αναφέρουμε, ότι είναι ένα look για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Υιοθέτησε την τάση των waterfall fringes

HerNewskl

Lily Collins: Το French updo που θα αναβαθμίσει κάθε casual εμφάνιση

HerNewskl

Margot Robbie: Απέδειξε πως το American manicure ταιριάζει σε κάθε ξανθιά γυναίκα!

HerNewskl