HerNews.gr
Μόδα

Cindy Crawford: Ποζάρει με μαύρο φόρεμα Versace κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου

Η Cindy Crawford έδειξε τις καλύτερες ικανότητές της στην πασαρέλα καθώς πήγαινε σε ένα πάρτι στο Λονδίνο την Κυριακή το βράδυ, φορώντας ένα σέξι μαύρο φόρεμα με κοψίματα σε μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

Το σούπερ μόντελ, 57 ετών, πόζαρε με μακρυμάνικο φόρεμα Versace καθώς ετοιμαζόταν για το 10 Magazine x 886 by The Royal Mint Party, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Claridge’s Artspace.

Έγραψε λεζάντα στην ανάρτησή της «Night out in London 🖤», επισημαίνοντας την πρώην makeup artist της πριγκίπισσας Νταϊάνα , Mary Greenwell, και τον διάσημο κομμωτή Sam McKnight.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η Cindy Crawford είχε τα μαλλιά της στο χαρακτηριστικό της ογκώδες στυλ με απαλούς κυματισμούς, προσθέτοντας κρεμαστά σκουλαρίκια και μαύρες ανοιχτές γόβες για την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. 


Η εμφάνισή της  έρχεται μετά από μια άλλη ξεχωριστή στιγμή της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου , όταν βρέθηκε ξανά με τη Naomi Campbell, τη Linda Evangelista και τον Turlington στην πασαρέλα στο σόου της Vogue World την περασμένη Πέμπτη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford)

Οι θρύλοι της δεκαετίας του ’90 ήταν σίγουρα περιζήτητοι τον τελευταίο καιρό μετά την κάλυψη του τεύχους Σεπτεμβρίου της Vogue φέτος, με την Crawford να φορά ένα άλλο μαύρο φόρεμα  -αυτή τη φορά από την Bottega Veneta— στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Επιπλέον, οι θαυμαστές θα μάθουν ακόμη περισσότερα για τις καριέρες των super models στο προσεχές ντοκιμαντέρ Apple TV+ The Super Models , το οποίο βλέπει τα εικονίδια να συζητούν τις ιστορίες τους πίσω από τα παρασκήνια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Μεταμορφώθηκε σε μίνι κούκλες Bratz για τη νέα συλλογή περιορισμένης έκδοσης

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η iconic εμφάνιση της στα καλλιστεία ομορφιάς

HerNewskl

MARY MARE: Η resort wear συλλογή της Mary Katrantzou που υμνεί το καλοκαίρι

Her News b