HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Αλέξης Κούγιας για Νίκο Μουτσινά: «Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί; Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά»

Ο Αλέξης Κούγιας έκανε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 20/9 στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, απαντώντας σε όσα δήλωσε για εκείνον ο Νίκος Μουτσινάς, κάνοντας μάλιστα αναφορά και στον Φώτη Σεργουλόπουλο και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια που επιθυμούν να υιοθετήσουν παιδί.

«Ποιος είναι ο κύριος Μουτσινάς; Ένας ηθοποιός που δυστυχώς δε μπόρεσε να κάνει καμία καριέρα από ό,τι έχω διαβάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, δε θυμάμαι να έχει παίξει σε κάποιο δράμα, σε κάποια κωμωδία. Είναι δημιούργημα αυτού του συστήματος των μεσημεριανών εκπομπών. Και γιατί πρέπει να απαντήσω εγώ τώρα και να σχολιάσω την τοποθέτηση του οποιουδήποτε Μουτσινά; Σκοπεύει να υιοθετήσει παιδί; Εκ του νόμου απαγορεύεται οι ομοφυλόφιλοι να υιοθετούν παιδιά», δήλωσε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

Και πρόσθεσε «Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει παιδιά με παρένθετες μητέρες έχουν κάνει παρανομίες. Υπάρχει ένας ανεκδιήγητος που κάνει πια εκπομπή στη δημόσια τηλεόραση και εμφανίζεται να έχει υιοθετήσει παιδί. Και να μεγαλώνουν τώρα δύο ομοφυλόφιλοι ένα αγοράκι ή ένα κοριτσάκι. Θα τον ρωτούν στο σχολείο ποιος είναι ο γονέας 1 και ποιος ο γονέας 2. Πώς θα αποκαλούν αυτό το παιδί, τι αγωγή θα του δώσουν οι γονείς του. Πώς θα το αποκαλεί η δασκάλα; Πώς θα του απευθύνεται η δασκάλα; Είναι σύγχυση. μεγαλώνουμε παιδιά που θέλουμε να είναι ισορροπημένα, να μην είναι μπερδεμένα».

«Πώς απέκτησε παιδί ο Φώτης Σεργουλόπουλος; Δυο άντρες δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί», δήλωσε τέλος ο Αλέξης Κούγιας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Άννα Κόκορη: Μιλάει για τον καρκίνο και την νευρική ανορεξία που πέρασε και νίκησε

Her News

Ελένη Βιτάλη: «Είναι μπαρούφες και χαϊδέματα όσα λένε κάποιοι καλλιτέχνες περί μοναξιάς»

HerNews ka

Μπέττυ Μαγγίρα για Κατερίνα Καινούργιου: “Δεν ξέρω αν εκείνη είχε μαζί μου ή το πήρε στραβά”

HerNewskl