HerNews.gr
Ελλάδα

Έφη Αχτσιόγλου vs Στέφανος Κασσελάκης: Η ζωή και η πορεία των διεκδικητών της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ

Γεννημένη στην Ελληνική επαρχία στα Γιαννιτσά η Έφη Αχτσιόγλου. Πατέρας και μητέρα εργατολόγος και γιατρός αντίστοιχα. Ο Κασσελάκης μεγάλωσε στα βόρεια προάστια, ο πατέρας του επιχειρηματίας, η μητέρα του επόσης γιατρός και καθηγήτρια πανεπιστημίου.

Κασσελάκης και Αχτσιόγλου έχουν και οι δύο αδέρφια. Η Αχτσιόγλου πήγε σε δημόσιο σχολείο και δημόσιο πανεπιστήμιο, στο ΑΠΘ και αριστεύει.

Ο Στέφανος Κασσελακης θα πάει στο Κολλέγιο Αθηνών. Συμμαθήτρια του η Δόμνα Μιχαηλίδου και όπως έχει πει, θα αναγκαστεί να πάει στην Αμερική στα 14 του εσώκλειστος σε σχολείο με υποτροφία.

Γεννημένη το 1985 η Αχτσιόγλου, το 1988 ο Κασσελάκης. Είναι παιδιά της ίδιας γενιάς, όμως όχι των ίδιων παραστάσεων.

Η Έφη Αχτσιόγλου μένει στην Ελλάδα μέχρι την στιγμή που θα πάει στις Βρυξέλλες, συνεργάτης του Γιώργου Κατρούγκαλου. Στην χώρα θα βιώσει τις μεγάλες αναταραχές με αφορμή την εκπαιδευτική μεταρύθμιση ως φοιτήτρια και μετά ως πολιτικός θα ζήσει τα μνημόνια.

Ο Στέφανος Κασσελάκης την ίδια περίοδο έφτιαχνε την καριέρα του, αρχικά στην Goldman Sachs, ώσπου οι δρόμοι του με την εταιρεία χώρισαν και ασχολήθηκε με το επιχειρείν. Με την πολιτική θα ασχοληθεί το 2023, όταν άφησε το Μαϊάμι. Μπήκε στο ψηφοδέλτιο επικρατείας με απόφαση Τσίπρα.

Και οι δυο είχαν άλλωστε την εμπειρία να είναι προσωπικές επιλογές του Αλέξη Τσίπρα που τους έβαλε στα ψηφοδέλτια επικρατείας του κόμματος. Βέβαια, η σχέση με την Έφη Αχτσιόγλου ράγισε, ενώ με τον Στέφανο Κασσελάκη όπως λέγεται παραμένει ακλόνητη.

Στην προεκλογική μάχη φάνηκαν πάλι δύο κόσμοι. Η Έφη Αχτσιόγλου μοιάζει πιο αμήχανη, ο Κασσελάκης έχει αέρα σταρ.

Πιο αδιάφορη για την εμφάνισή της στα βίντεο η Αχτσιόγλου, που έτσι κι αλλιώς δεν πολυπόνταρε στα κοινωνικά δίκτυα, την ώρα που ο Κασσελάκης έπαιξε τα ρέστα του σε βίντεο και Twitter και TikTok, πάντα αψεγάδιαστος και με την σκηνοθεσία του Νίκου Σούλη.

Δύο κόσμοι και στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται για την επόμενη ημέρα

Ο Κασσελάκης έχει το πακέτο, αλλά περνάει σύριζα από τις προδιαγραφές για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα πουν πολιτικοί αναλυτές.

Μόνο που ο Κασσελάκης έχει πει πως θέλει να αλλάξει τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ήδη υπάρχοντα, χωρίς να κάνει όμως έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ και έτσι άλλωστε έπεισε την πλειοψηφία να τον στηρίξει. Είναι άλλη μία διαφορά του από την Έφη Αχτσιόγλου.

Όσο για την ζωή τους όταν οι κάμερες κλείνουν, η Έφη Αχτσιόγλου αφιερώνεται στο παιδί που έχει με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο και θα τραγουδήσει on κάμερα και τα τραγούδια τους.

Στον ελεύθερο χρόνο που περνάει με τον Τάιλερ ο Στέφανος Κασσελάκης χαλαρώνει στα γυμναστήρια και με τον σύντροφό του σχεδιάζουν την υιοθεσία παιδιού, που όπως έχουν δηλώσει είναι στα σχέδιά τους.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Επιταγή ακρίβειας: Οι νέοι δικαιούχοι του επιδόματος – Το ποσό & η πληρωμή

Her News

Δηλώνουν «καψούρες» με τον δολοφόνο – Κι όμως, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δέχεται ερωτικές επιστολές στη φυλακή από γυναίκες

Her News

Αλέξης Γεωργούλης: Φυλάκιση ακόμη και άνω των 10 ετών εάν καταδικαστεί

Her News