HerNews.gr
Beauty

Oval-lining: Το Tiktok trend που λατρεύει η Kylie Jenner

Oval-lining

Το TikTok είναι πλέον το αγαπημένο app της Gen Z και πηγή πολλών viral trends, συμπεριλαμβανομένων των beauty trends. Ένα από τα τελευταία hacks που κυκλοφορούν εκεί είναι η τεχνική του “oval lining”.

Oval-lining

Ενώ το over-lining χρησιμοποιείται για να δημιουργήσετε ψεύτικα μεγαλύτερα χείλη, το oval-lining επικεντρώνεται στο κέντρο των χειλιών.

Oval-lining: Το Tiktok trend που λατρεύει η Kylie Jenner

Αντί να εφαρμόζετε το μολύβι γύρω από όλο το περίγραμμα των χειλιών, χρησιμοποιείτε μια τεχνική που δημιουργεί ένα οβάλ σχήμα μόνο στο κέντρο των χειλιών. Αυτό τονίζει το κέντρο των χειλιών και τα καθιστά να φαίνονται πιο ζουμερά, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό.

Για να εφαρμόσετε το oval lining:

  1. Προετοιμασία: Καθαρίστε και ενυδατώστε τα χείλη σας με ένα lip balm.
  2. Εφαρμογή μολυβιού: Χρησιμοποιήστε ένα μολύβι χειλιών στην απόχρωση της επιλογής σας. Ξεκινήστε από το κέντρο των χειλιών και σχηματίστε ένα οβάλ σχήμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ανοικτότερη απόχρωση για να δώσετε περισσότερη ένταση στο κέντρο.
  3. Ανάμειξη: Χρησιμοποιήστε ένα lip brush ή το δάχτυλό σας για να ανακατέψετε το μολύβι και να δημιουργήσετε μια ομαλή μετάβαση από τα χείλη προς τα έξω.
  4. Προσθήκη κραγιόν: Εάν επιθυμείτε, μπορείτε να προσθέσετε κραγιόν πάνω από το μολύβι για περισσότερη χρώμα και λάμψη.

Oval-lining

Αυτή η τεχνική θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο πλούσια και ζουμερά, χωρίς να φαίνεται υπερβολικό. Είναι μια εύκολη και γρήγορη τεχνική που μπορεί να προστεθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα μακιγιάζ για εντυπωσιακά χείλη.

Chic and Beauty: Τα κατάλληλα skincare συστατικά για το φθινόπωρο

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Oval-lining: Πώς θα αποκτήσετε juicy χείλη δημιουργώντας οβάλ κύκλους;

HerNewskl

Beauty Tips: Για μαλλιά, μακιγιάζ και δέρμα

Her News b

Baroque bob: Η τάση που ήρθε για να μείνει το καλοκαίρι του 2024

HerNewskl