HerNews.gr
Διεθνή

Νεϊμάρ: Bρίσκεται ξανά σε μπελάδες λίγες εβδομάδες πριν γίνει πατέρας – Πιάστηκε με δύο γυναίκες στην Ισπανία!

Είναι η πιο σημαντική υπογραφή της αθλητικής καριέρας του Νεϊμάρ, καθώς άφησε πίσω του την Παρί Σεν Ζερμέν για να ξεκινήσει μια νέα ποδοσφαιρική ζωή, κάτι που σίγουρα θα έχει αναστατώσει τα οικογενειακά του σχέδια.

Όμως η προσωπική του ζωή δεν φαίνεται να σταθεροποιείται. Ο Νεϊμάε πρόκειται να γίνει πατέρας για δεύτερη φορά και για πρώτη φορά με την Μπρούνα Μπιανκάρντι σε περίπου ένα μήνα.

Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τα προβλήματα μεταξύ των δύο συνεχίζονται και συνεχίζονται λόγω των υποθέσεων απιστίας που περιβάλλουν τον παίκτη. Η λίστα είναι ήδη πολύ μεγάλη.

Neymar - SOCCER News, Rumors, & Updates | FOX Sports

Οι ερωτήσεις για την ερωτική του ζωή επικεντρώνονται πλέον στο αν έχει όντως σχέση με τη μητέρα του μελλοντικού παιδιού του, που πρόκειται να γεννήσει ή αν είναι ήδη ελεύθερος.

Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ζει τη ζωή σαν να είναι μόνος του. Ο παίκτης του σαουδαραβικού συλλόγου πήγε στο Περού με την εθνική του ομάδα προκειμένου να παίξει στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.Bruna Biancardi and her enigmatic message to Neymar? | Marca

Εκεί έπαιξε πολύ καλά και ξεπέρασε ακόμη και τον Πελέ ως πρώτος σκόρερ της Βραζιλίας. Ως ανταμοιβή, πήγε στην Ισπανία για πάρτι.

Σύμφωνα με την Ισπανική Marca o Νεϊμάρ ταξίδεψε στην Ισπανία για να απολαύσει ένα πάρτι με αρκετούς φίλους του… αλλά και δύο κορίτσια με τα οποία ήταν ιδιαίτερα τρυφερός.

Depois dos rumores, a confirmação. Neymar e Bruna Biancardi vão ser pais. Este é o segundo filho do jogador - Celebridades - MAGG

Κάτι που ξάφνιασε γιατί, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται σε παρόμοια κατάσταση, η αλήθεια είναι ότι ήταν η ίδια η  Μπρούνα που τον συνόδευσε στη Σαουδική Αραβία όταν έφτασε και αυτό δεν ήταν πολύ καιρό πριν.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Βασιλιάς Κάρολος: Ανακοίνωσε το πρώτο του Trooping The Color και νέους τίτλους για την βασιλική οικογένεια

HerNews ka

Grammys 2023: Η Beyoncé κατάφερε να “σπάσει” το ρεκόρ στην καριέρα της

HerNewskl

Τάιλερ Σάντερς: Νεκρός ο 18χρονος ηθοποιός

Her News