HerNews.gr
Διεθνή

Linda Evangelista: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά ότι υπέστη σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύζυγό της

Η Linda Evangelista ισχυρίζεται σε ένα νέο ντοκιμαντέρ ότι υπέστη σωματική κακοποίηση από τα χέρια του πρώην συζύγου της, Gérald Marie.

«Ήξερε να μην αγγίζει το πρόσωπό μου, να μην αγγίζει τον δημιουργό του χρήματος, κατάλαβες;» ακούγεται να λέει η Linda Evangelista στο τρίτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ “The Super Models” του Apple TV+.Η Linda Evangelista στις παλαιότερες μέρες της στο μόντελινγκ.

Ο Γάλλος πρώην προϊστάμενος του πρακτορείου μοντέλων – που έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του σούπερ μόντελ – και η Evangelista παντρεύτηκαν το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37.

«Βγήκα όταν ήμουν 27 ετών και με άφησε να βγω όσο είχε τα πάντα. Αλλά ήμουν ασφαλής και πήρα την ελευθερία μου», είπε στο ντοκιμαντέρ.

Η Evangelista πρόσθεσε ότι η αποχώρηση από την υποτιθέμενη καταχρηστική σχέση δεν ήταν εύκολη.

Η Linda Evangelista και ο Gérald Marie πιασμένοι χέρι χέρι καθώς περπατούν το 1991.

«Δεν ήταν απλώς να πεις: «Θέλω διαζύγιο, τα λέμε». Δεν λειτουργεί έτσι», εξήγησε.

«Ο Gérald Marie αντιτίθεται σθεναρά στις συκοφαντικές και ψευδείς κατηγορίες που έγιναν εναντίον του. Αρνείται να συμμετάσχει σε αυτή την ανέντιμη διαμάχη των μέσων ενημέρωσης», είπε ο δικηγόρος του, σε δήλωσή του στο Page Six την Τετάρτη.

Το 2020, ο Marie —ο οποίος κάποτε διηύθυνε τα ευρωπαϊκά γραφεία της Elite Model Management— κατηγορήθηκε ότι βίασε πολλές γυναίκες , συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου του Mickey Rourke, Carré Otis, κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80 και του ’90. Κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση από τουλάχιστον 15 γυναίκες.

Η Linda Evangelista ετοιμάζει το μακιγιάζ της.

«Όταν έμαθα ότι έχει πληγώσει πολλές, πολλές, πολλές γυναίκες, έχει βιάσει πολλές γυναίκες… Μου ράγισε την καρδιά», είπε η Evangelista στο νέο ντοκιμαντέρ, συγκρατώντας τα δάκρυα της. «Χάρη στη δύναμη όλων αυτών των γυναικών που έρχονται μπροστά. Να τους ευλογεί, ο Θεός να τους ευλογεί όλους. Μου έδωσε το κουράγιο τώρα να μιλήσω».

«Θα ήθελα να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θα μου άρεσε πολύ να σκέφτονται δύο φορές και να φοβούνται τέτοιοι μ@@ες. Και θα ήθελα οι γυναίκες να ξέρουν ότι δεν είναι μόνες», πρόσθεσε.Η Linda Evangelista στο νέο ντοκιμαντέρ Apple TV+.

Ο Μαρί διατήρησε την αθωότητά του με τον δικηγόρο του να λέει στο People ότι «δεν έχει διαπράξει ποτέ την παραμικρή πράξη βίας».

Η Linda Evangelista τελικά συνέχισε με τον Γάλλο επιχειρηματία François-Henri Pinault το 2005.

Το ζευγάρι μοιράζεται τον γιο του Augustin James Evangelista, τον οποίο υποδέχτηκαν το 2006, την ίδια χρονιά που το λέγεται ότι χώρισαν.

Ο Pinault είναι παντρεμένος με τη Salma Hayek από το 2009.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Madonna: “Τρόμαξαν” να την αναγνωρίσουν οι θαυμαστές της στα Grammys 2023

HerNews ka

Kim Kardashian: Γιατί προσέλαβε security για να προστατέψουν την οικογένειά της;

HerNewskl

Rihanna Net Worth 2023: Πόσα χρήματα κερδίζει από κάθε επιχείρηση που έχει;

HerNews ka