HerNews.gr
Ελλάδα

Βόλος: Πρόβατα έφαγαν 300 κιλά κάναβη – «Τους άρεσε τόσο πολύ και δεν έφευγαν με τίποτα»

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στον Αλμυρο Βόλου όταν πρόβατα εισέβαλαν σε θερμοκήπιο που καλλιεργείται φαρμακευτική κάνναβη και κατανάλωσαν την αρκετά σεβαστή ποσότητα των 300 κιλών με αποτέλεσμα να…. «πετούν» από χαρά.

Ο ιδιοκτήτης της καλλιέργειας Γιάννης Μπουρούνης, μιλώντας στον Status FM 107,7 Θεσσαλονίκης ανέφερε αστειευόμενος ότι: «Εγώ είμαι πολύ καλά, αλλά καλύτερα είναι τα πρόβατα, γεμάτα τρέλα και…κορδέλα. Τα βλέπουν όλα πανέμορφα» 

Ο ίδιος είπε μάλιστα ότι τα πρόβατα πηδούσαν «πιο ψηλά και από τα κατσίκια», ενώ εξήγησε πώς συνέβη το περιστατικό.Οδηγός για πρόβατα (όχι αυτό που νομίζεις) | Eptanews.gr

«Είμαστε η μεγαλύτερη μονάδα θερμοκηπιακής κάνναβης στην κεντροανατολική Ευρώπη. Χάσαμε το 80% της παραγωγής μας από τις πλημμύρες. Την ώρα που προσπαθούσαμε να σώσουμε ό,τι μπορούσαμε, ξαφνικά βλέπουμε μέσα στο θερμοκήπιο πρόβατα και κατσίκια να βόσκουν κανονικά», δήλωσε ο κ.Μπουρούνης.
Έπειτα εξήγησε πως τα πρόβατα βρέθηκαν στο θερμοκήπιο καθώς αναζητούσαν τροφή λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel.
Πιο επιβλαβής η κάνναβη για τον εγκέφαλο των εφήβων από ό,τι το αλκοόλ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
«Βρήκαν τα καημένα πρασινάδα να φάνε γιατί όλη η υπόλοιπη τροφή τους καταστράφηκε, τους αρέσει πολύ η κάνναβη και η φούντα και η πρασινάδα. Την περνάν ζάχαρη τα ζώα», ανέφερε.
«Το πρόβλημα ήταν πώς θα τα κυνηγήσουμε για να φύγουν από την καλλιέργεια, γιατί τους άρεσε τόσο πολύ και δεν έφευγαν με τίποτα. Τα πρόβατα πηδούσαν πιο ψηλά απ τα κατσίκια και αυτό δεν γίνεται ποτέ. Λογικό αφού έφαγαν περίπου 300 κιλά», κατέληξε ο κ. Μπουρούνης.

Νεότερα Άρθρα

Άγιοι Ανάργυροι: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη Κυριακή

HerNews ka

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές

Her News

«Τιμή σε εκείνους που φυλάγουν Θερμοπύλες» – Συγκίνησε ο πιλότος της Ομάδας Ζευς στην στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

Her News