HerNews.gr
Μόδα

Φαίη Σκορδά: Φόρεσε το πιο chic φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

Το φόρεμα που επέλεξε η Φαίη Σκορδά για τη βάπτιση πραγματικά αποπνέει κομψότητα και στυλ. Οι cut outs και ο στενός σχεδιασμός του το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για μια τέτοια ειδική περίσταση. Εάν είσαι κι εσύ καλεσμένη σε μια βάπτιση και ψάχνεις για το τέλειο φόρεμα, αξίζει να εξετάσεις αυτό το στιλ.

Φαίη Σκορδά

Τα κυριότερα χαρακτηριστικά του φορέματος που μπορούν να σε εμπνεύσουν είναι:

  1. Midi Μήκος: Το μήκος midi είναι ιδανικό για εκδηλώσεις όπως οι βαπτίσεις. Είναι αρκετά κομψό και διακριτικό, ενώ παράλληλα σου επιτρέπει να κινηθείς άνετα.
  2. Cut Outs: Τα cut outs προσθέτουν ένα διακριτικό στοιχείο στο φόρεμα, προσφέροντας λίγο πιο απρόσμενες λεπτομέρειες στο σχέδιο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να προσθέσουν μια πινελιά μοντέρνου στοιχείου στο outfit τους.
  3. Στενή Γραμμή: Η στενή γραμμή του φορέματος αναδεικνύει τη σιλουέτα σου και προσθέτει θηλυκότητα. Είναι μια επιλογή που μπορεί να κολακεύσει διάφορους σωματότυπους.
  4. Χρώμα: Το χρώμα που επέλεξε η Φαίη Σκορδά είναι εξαιρετικά κομψό και διαχρονικό. Το ασπρόμαυρο είναι πάντα μια ασφαλής επιλογή για ειδικές περιστάσεις.

Αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτό το στιλ, μην ξεχάσεις να τονίσεις το look σου με κομψά αξεσουάρ και ένα καλό ζευγάρι παπούτσια. Με αυτό το φόρεμα, θα εντυπωσιάσεις στη βάπτιση και θα νιώσεις αυτοπεποίθηση και κομψότητα.

Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά – Γιώργος Λιάγκας: Ο λόγος που έληξε η συνεργασία τους

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι εστεμμένες των καλλιστείων στα catwalk μεγάλων σχεδιαστών

Her News

The L’Wren Scott Collection :Τα ρούχα από τη συλλογή της διάσημης σχεδιάστριας σε δημοπρασία

Her News b

Λευκές μπότες: Το must του φετινού χειμώνα – Πως να τις φορέσεις

Her News